Odsúdená Judita Hansman: Naučila sa hrbiť a z bitiek má modriny

Herečka Judita Hansmanová toho v novom seriáli Odsúdené veľa nenahovorí. Ako však tvrdí, so svojou postavou tvrďasky Gigi je spokojná. Aj keď je pravým opakom jej skutočného ja.

07.09.2009 09:35
Judita Hansman - Odsúdené Foto:
Herečka Judita Hansman je najtvrdšou odsúdenou vo väznici. Má prezývku Gigi.
debata

„Ako Gigi hovorím pomerne málo, ale mám teda veľkú plochu na mimotextové akcie, čo ma baví. Pre ktoréhokoľvek herca by to bola vďačná úloha. Môžem si totiž vymyslieť, čo len chcem a vždy je to dobré,“ hovorí s úsmevom herečka, ktorá hrá v novom jojkárskom titule pravú ruku Eleny Podzámskej alias Grófky.

Pri nakrúcaní si Hansmanová odskúšala aj svoju fyzickú zdatnosť a dokonca sa kvôli tejto úlohe naučila hrbiť. „Prvé tri dni ma z toho nesmierne bolela chrbtica. Ale človek si zvykne. Na pľaci máme za sebou aj pár bitiek a tie sa veru nezaobišli bez modrín. Človek sa do toho musí vložiť, ináč by to na obraze vyzeralo trápne,“ vysvetľuje.

V súkromí herečka prešporského divadla momentálne prežíva dlhšie odlúčenie od svojej 16-ročnej dcéry, ktorá odišla na ročný študijný pobyt do Ameriky. „Máme veľmi dobrý vzťah a keď odchádzala, bolo zo mňa klbko nervov,“ priznala s tým, že dcéra je síce z umeleckej rodiny, ale herečkou nebude.

Kňaz a riaditeľ - to sú postavy Petra Kočiša...
Slovensko-maďarská herečka Eva Kerekes hrá...
+12Slovensko-maďarská herečka Eva Kerekes hrá...
debata chyba

+ Varte si doma sami, snažte sa obmedziť polotovary, prospeje vám to.
Každá práca vás niečomu naučí, preto sa...

+ Vyvážená strava a hydratácia sú základmi šťastného života.
Budovanie profesijných vzťahov vás posunie vpred,...