Siposová dáva zbohom Paneláku, 'zachraňuje' markízacke Rádio

Do seriálovej vlny naskočila ako opatrovateľka detí Vierka, dnes je z Lucie Siposovej Mitch Buchanon. Ako si sama zažartovala, tak sa cíti v úlohe spasiteľky seriálu Rádio.

18.09.2009 03:00
Lucia Siposová Foto:
Herečka Lucia Siposová ako záchranárka? A prečo nie...
debata

„Je to pozícia, do ktorej ma dali. Nie je to pozícia, ktorú by som si sama vybrala,“ vysvetlila už vážnejšie Siposová. Vo vynovenej verzii markízackého projektu Rádio sa objavila ako sestra jednej z hlavných hrdiniek, ktorá pricestovala z USA. Pod režisérskou taktovkou Róberta Švedu sa cíti sympatická herečka dobre. „Z tej práce mám veľkú radosť, naozaj ma to baví,“ skonštatovala.

Na margo svojej komickej postavy tiež povedala: „Úplne najviac zo všetkého ma baví rozosmievať ľudí. Keď sa mi to podarí, som najšťastnejšia na svete. Ak toto funguje, moja misia je naplnená. Ale či seriál zachránim, či nezachránim, na to už je treba veľa okolností. Sú tam aj iní ľudia, ktorí majú čo ukázať a ktorí by sa o to mohli zaslúžiť.“

A čo postava Vierky v Paneláku? Medzi slovenskými hercami už v súčasnosti nie je nič výnimočné, že sa objavujú na obrazovkách dvoch konkurenčných televízií. Siposová však jojkárskemu projektu plánuje dať zbohom. „Nerada by som bola všade. Postava v Rádiu je taká výrazná, že by bolo na škodu objavovať sa aj v inom seriáli,“ vysvetlila herečka. „Pri postave Vierky sa už stalo, čo sa stať malo. Myslím, že už sa nikam neposuniem a tak by som jej chcela dať zbohom,“ doplnila Siposová.

debata chyba

+ Nezhoršujte si zbytočne situáciu a nemyslite negatívne.
Tvrdo pracujte, odmeny na seba nenechajú dlho čakať....

+ Zdravý životný štýl vás nabije energiou a šťastím.
Robte maximum čo sa dá, nebuďte lenivý urobiť nevyhnutné....