Tehotná Kirschner na pódiu: Bruško jej rastie, bokmi vrtí stále

Ani tehotenstvo a zaobľujúce sa bruško neprinútilo speváčku Janu Kirschner, aby sa vzdala hudobných vystúpení. A na hudobných cenách musiq1 to poriadne roztočila.

21.10.2010 12:46
Jana Kirschner Foto:
Tehotná speváčka Jana Kirschner to roztočila na cenách musiq1.
debata

Slovenská slávica, ktorá bola nominovaná v rámci cien hudobnej televízie v kategórii speváčka, sa v stredu večer objavila v bratislavskom nočnom klube ako jedna z účinkujúcich. Hosťom a divákom zaspievala skladbu Keby si bol môj.

Azda najeenergickejší kúsok z jej ostatného albumu Krajina Rovina neváhala doplniť aj rytmickými pohybmi a poskakovaním na pódiu. Pod sivými šatami sa však už jasne črtalo speváčkine rastúce bruško. Pokiaľ bude takto Kirschnerová pokračovať ešte pár mesiacov, z jej prvej ratolesti bude možno slušný tanečník.

Speváčka Jana Kirschner so zaobľujúcim sa bruškom. Foto: Zdeno Gáfrik
Jana Kirschner Speváčka Jana Kirschner so zaobľujúcim sa bruškom.

Autorka hitu Pokoj v duši napokon domov odchádzala s prázdnymi rukami – cenu v ženskej kategórii jej vyfúkla Ewa Farna. Možno s tým však trochu Jana Kirschner aj rátala. Bola totiž jedinou interpretkou, ktorá sa nezúčastnila na pózovaní na zelenom koberci. A rovnako rýchlo (a tajne!) ako na odovzdávanie cien prišla, tak z nich aj odchádzala. Novinárov tak veľmi nepotešila, ale pri stanoch plných cigaretového dymu to vlastne budúcej mamičke slúži ku cti…

Spevák Peter Cmorik prišiel na udeľovanie cien...
Súrodenecká dvojica Sáva Popovič (vľavo) a Tomi...
+24Speváčka Kristina tiež prišla do Bratislavy...
debata chyba

+ Sústreďte sa viac na plusy, na mínusy pokojne zabudnite.
Sieťovanie je kľúčom k novým pracovným príležitostiam....

+ Sústreďte sa hlavne sami na seba, na ostatné veci zabudnite.
Nespochybňujte ľudí okolo seba, momentálne vám...