SuperStar opúšťa Monika Bagárová. S vypadnutím rátala

Dvaja Slováci a dvaja Česi, no traja chlapci a jediné dievča postupujú do ďalšieho kola šou Česko-Slovensko hľadá SuperStar. Najmenej hlasov po kole venovanom hitom MTV získala Brnianka Monika Bagárová.

30.11.2009 20:54 , aktualizované: 22:22
Monika Bagárová Foto:
Vyradená Monika Bagárová vyzerala po rozhodnutí vyrovnane a uvoľnene.
debata

„Raz to muselo prísť a prišlo to teraz. Viem, že všetci hovoria, že to čakali, ale ja som to naozaj čakala,“ priznala pre Pravda.sk pár minút po verdikte pätnásťročná študentka z Brna. „Sama neviem, prečo som pôsobila na javisku tak ustráchano. Možno som sa stále nespamätala z toho celého okolo – veľké pódium, publikum – to bola pre mňa novinka,“ zauvažovala Bagárová.

Superstar ako príležitosť však neľutuje a prihlásila by sa znovu, ak by to bolo možné. „Toto všetko by som si pokojne zopakovala znovu. Zažila som nádherné chvíľky aj momenty, keď som bola úplne zrútená a chcela som to vzdať. Ale potom som si povedala, že nie,“ prezradila ex-finalistka. Víťazstvo v šou by dopriala každému. „Ale ak by som mala povedať mená, tak potom ľudí, ktorí mi najviac prirástli k srdcu. Želala by som to Dominike a Honzovi. Myslím, že obaja sa dostanú až do finále,“ dodala.

Slovensko zastupuje v súťaži Dominika Stará a... Foto: Zdeno Gáfrik
Miro Šmajda a Dominika Stará Slovensko zastupuje v súťaži Dominika Stará a Miro Šmajda.

Spevu sa chce venovať aj naďalej, hudobné ponuky však zatiaľ neprišli. „Uvidíme. Teraz ma čaká škola, už sa veľmi teším,“ uviedla s úsmevom mladučká speváčka, ktorej v pondelňajší večer moderátor Leoš Mareš priznal jedno víťazstvo. „Si najlepšia česká speváčka v Superstar,“ uviedol.

A súhlasili s ním aj traja porotcovia (Marta Jandová, Ondřej Hejma a Pavol Habera), ktorí v ten večer Bagárovú označili za svoj tip na vyradenie. Prvý raz zaznelo aj meno Dominiky Starej. Tú si vytipovala na vypadnutie Dara Rolins. „Stále neviem, koho chcem povedať. Nebudem zdržiavať – Dominika Stará, ale dôvod nemám,“ uviedla trochu alibisticky.

Slovenka Stará však postúpila do ďalšieho finálového kola a spolu s ňou aj trojica mužských finalistov v zložení Miro Šmajda, Martin Chodúr a Jan Bendig. Popasovať sa budú musieť s hitmi Michala Davida.

Martin Chodúr môže pózovať s úsmevom, je v...
Finalista Jan Bendig mal hlavu v smútku, odišla...
+2Vyradená Monika Bagárová vyzerala po rozhodnutí...
debata chyba

+ Pravidelné lekárske kontroly sú kľúčom k dlhodobému zdraviu.
Nebojte sa ukázať čo vo vás je, práve to vás...

+ Praktikovanie jógy a meditácie zlepší vašu mentálnu pohodu.
Dosiahli ste toho už veľa, preto sa rozhodne...