Z Let´s Dance vypadla prvá Haydu, Horjánovi tlieskali postojačky

Herečka Karin Haydu sa stala prvou vyradenou celebritou v súťažnej tanečnej šou Let´s Dance.

10.09.2011 00:08
Karin Haydu a Tomáš Antálek
Herečka Karin Haydu si už v Let´s Dance nezatancuje.
debata

Odchod jednej z hrdiniek seriálu Ordinácia v ružovej záhrade je celkom prekvapivý. Hoci ju porota oznámkovala nízkymi známkami, určite nepatrila k najhorším tanečniciam. Možno však čosi bude na slovách porotcu Jozefa Bednárika, ktorý pozná Haydu len z rečí susediek v dedinke Zeleneč pri Trnave. „Tá mrcha, pľuha a ničomnica, čo rodinu rozvracia“ – tak vraj herečku titulujú diváci populárneho seriálu Ordinácia v ružovej záhrade kvôli charakteru jej postavy zákernej Kalma­novej. A možno práve táto nálepka herečke priniesla aj nízky počet SMS-hlasov od divákov.

„Tancovali sme s Tomášom najlepšie ako sme vedeli. Je to šou, ktorá bude pokračovať aj bez nás. V živote sa dejú aj omnoho väčšie tragédie ako vyradenie zo šou,“ skonštatovala herečka tesne po verdikte. S tanečným partnerom Tomášom Antálkom predviedli quick-step. Tancovali ako prví v poradí.

Haydu svojho partnera označila za dobrého učiteľa. Sama seba zase za pozornú žiačku. „Som veľmi pozorná, pokorná a snažím sa dodržať všetky pripomienky,“ uviedla v rozhovore pre Pravda.sk ešte pred piatkovým finále. „Dúfam len, že sa to divákom bude aj páčiť,“ dodala vtedy. Nuž, práve jej výkon však zarezonoval najmenej u poroty a diváci, ktorí sa rozhodli poslať herečke hlas, na jej záchranu nestačili. O postupe sa totiž rozhoduje podľa súčtu bodov v oboch rebríčkoch – porotcovskom aj diváckom.

Do ďalšieho kola teda mieri jedenásť párov, medzi nimi aj čisto mužský pár – herec Viktor Horján a tanečník Marek Vrána. Práve oni dostali jedinú sedmičku v hodnotení. „Pre šťastie,“ odkázala im porotkyňa Dara Rolins. Vystúpenie dvojice však sprevádzal aj masívny potlesk, standing ovation a silná podpora v priestoroch bratislavskej Incheby, kde sa súťaž koná.

debata chyba

+ Počúvajte svoje telo, momentálne sa vám snaží niečo naznačiť.
Nie všetko vám vždy vyjde na prvý pokus, musíte si...

+ Sami ste si strojcom vlastného šťastia, preto nato nezabúdajte.
Nebuďte nepríjemný na kolegov, nikto momentálne...