Jessie J s vyholenou hlavou. Vraj kvôli charite

Anglická speváčka Jessie J si vyholila hlavu v priamom prenose podujatia Deň červených nosov, ktoré organizuje charitatívna organizácia Comic Relief.

17.03.2013 15:44
Jessie J Foto:
Jessie J s holou hlavou.
debata

Speváčka a porotkyňa britskej verzie súťaže The Voice si v rámci dobročinnej zbierky, ktorá sa koná každý druhý rok, skrátila vlasy na pol milimetra. "Ostrihať si vlasy a pomôcť tým charite je niečo, čo som chcela urobiť už dávno.

Nepopieram, som nervózna, ale takisto poctená, že môžem byť súčasťou tohtoročnej kampane," prezradila Jessie J ešte v januári svoje pohnútky. Prvý prameň odstrihol anglický komik Lenny Henry, ktorý žartoval, že ho predá prostredníctvom internetového obchodu eBay. Keď speváčka prišla o svoju čiernu hrivu, vyhlásila, že má z vyholenej hlavy „oslobodzujúci“ po­cit.

Dvadsaťštyriročná Londýnčanka v novembri 2010 vydala debutový singel s názvom Do It Like A Dude, ktorý sa dostal na druhé miesto britského singlového rebríčka. Po tom, čo sa jej druhá skladba Price Tag vyšplhala na prvé priečky singlových rebríčkov v devätnástich krajinách sveta, vydala debutový album Who You Are (2011).

debata chyba

+ Posilnite svoju imunitu zdravou stravou a odpočinkom.
Neočakávané príjmy vás potešia, buďte pripravený....

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju nevyhnutne potrebuje.
Dôležité rozhodnutia prinesú očakávané zisky....