Kráska z Hry o tróny je znovu single. Rozišla sa s MacFarlaneom

Americký herec, scenárista a režisér Seth MacFarlane a hviezda seriálu Hra o tróny (2011) Emilia Clarke údajne už netvoria pár.

20.03.2013 16:00
debata
Herečka Emilia Clarke pózovala pri... Foto: SITA/AP, Victoria Will
Emilia Clarke Herečka Emilia Clarke pózovala pri promo-aktivitách na seriál Hra o tróny.

Zdroj blízky dvojici to potvrdil pre reláciu E! News. „Ona nakrúcala Hru o tróny v Európe a on žije v Kalifornii, takže pre vzdialenosť bolo ťažké, aby to fungovalo. Ostali priateľmi,“ uviedol.

MacFarlane a Clarke sa spolu na verejnosti po prvý raz ukázali vlani v septembri na udeľovaní cien Emmy. Herec, ktorý moderoval tohtoročný oscarový galavečer, o nej ešte na februárovej párty pred ceremoniálom povedal, že je to „neuveriteľne milá a nesmierne talentovaná osoba“ a tiež jeden z najtvrdšie pracujúcich ľudí, akých pozná.

Seth MacFarlane, ktorý je autorom dnes už legendárnych Griffinovcov, vo februári moderoval vyhlásenie cien Americkej filmovej akadémie – Oscar.

Emilia Clarke v Hre o tróny stvárňuje krásnu Daenerys Targaryen, odhodlanú s pomocou troch drakov získať vládu nad fiktívnymi Siedmimi kráľovstvami, ktorým kedysi kraľoval jej otec. Okrem tohto seriálu nemá takmer žiadne herecké skúsenosti pred kamerou, ukázala sa však na divadelných doskách. Momentálne žiari na Broadwayi v hlavnej úlohe divadelnej hry Raňajky u Tiffanyho.

debata chyba

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...