Prsia v zlate aj skok do davu - ponúkne to Beyoncé aj v Bratislave?

Štart svetového turné Mrs. Carter World Tour má speváčka Beyoncé už za sebou. V Belehrade sa na jej vystúpenie prišli pozrieť tisícky fanúšikov.

16.04.2013 14:49
debata
Speváčka Beyoncé v Srbsku odštartovala svetové... Foto: SITA/AP, Frank Micelotta
Beyoncé Speváčka Beyoncé v Srbsku odštartovala svetové turné Mrs. Carter Wortld Tour 2012.

Hneď ďalšou zastávkou koncertnej šnúry americkej hudobnej divy bude Záhreb a v piatok ako tretia príde Bratislava. A podľa toho, čo ukazujú zábery z premiérového koncertu, je sa na čo tešiť. Po vizuálnej stránke určite.

Niekoľkonásobná držiteľka Grammy na pódiu striedala jeden sexi kostým za druhým – azda najodvážnejšie však pôsobilo drobnými zlatými krištálikmi pošívané body, na ktorom trblietavé častice vytvarovali aj faloščné poprsie a bradavky. V prvom momente to teda vyzeralo, že diva dorazila na pódium hore bez.

Okrem zlatej kreácie sa speváčka prezentovala aj v ďalšom telovom body v nevinnej bielej, ktoré bolo pošívané perličkami. Elastický telový overal v čiernej farbe, na ktorom pod svetlami reflektorov fosforeskovali modré častice, bol ďalším kúskom, ktorý vyrážal dych. Nádherné večerné šaty v lososovej červenej si obliekla o pár minút neskôr.

Garderóba speváčky, ktorá do Bratislavy pricestuje súkromným lietadlom aj so svojou dcérkou Blue Ivy, pochádza od dizajnéra Juliena Macdonalda či značky Emilio Pucci alebo DSquared2 a Ralph and Russo.

Speváčka Beyoncé v Srbsku odštartovala svetové... Foto: SITA/AP, Frank Micelotta
Beyoncé Speváčka Beyoncé v Srbsku odštartovala svetové turné Mrs. Carter Wortld Tour 2012.

Beyoncé v Belehrade ponúkla fanúšikom svoje najväčšie hity a počas skladby Crazy in love dokonca zoskočila z pódia medzi divákov v špeciálnej VIP-zóne. Či sa podobný úkaz zopakuje aj na štadióne Ondreja Nepelu, sa ukáže už v piatok.

V deň koncertnej premiéry sa po celom svete objavili zábery z novej reklamnej kampane známej odevnej značky, pre ktorú Beyoncé pózovala v plavkách – pozrite ich tu.

debata chyba

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...