Bývalá hviezda Sexu v meste: Je skľučujúce, čo sme (na)učili ženy

Preslávila ju úloha ambicióznej, no citlivej právničky Mirandy v seriáli Sex v meste. Herečka Cynthia Nixon si zahrala aj v nasledujúcich dvoch filmoch.

29.05.2013 15:48
Cynthia Nixon Foto:
Herečka Cynthia Nixon na večierku nadácie amFAR.
debata

V nedávnom rozhovore pre New York Times Nixon vyhlásila, že je „hrdá“ na to, čo seriál priniesol ženám, ale zároveň sa hanbí za šírenie myšlienky spájania finančnej zábezpeky s láskou. Týka sa to najmä dvojice filmov, ktoré vznikli po obľúbenej sérii HBO. „Pamätám si, keď sme uvádzali prvý film v Londýne. Je tam scéna, v ktorej pán Božský ukazuje Carrie šatník, ktorý jej kúpil. A obecenstvo aplaudovalo,“ zaspomínala si Nixon.

„Strašne ma to zobralo. Možno je to prisilné slovo, ale bolo to absolútne skľučujúce,“ doplnila herečka. Učiť ženy, že mužom ich života bude ten, ktorý im kúpi najväčší šatník (auto, dom) rozhodne nie je podľa herečky správne. Spojenie peňazí a lásky tak, ako ho zobrazovali filmy Sex v meste, ale aj seriál, sa vraj Nixonovej nikdy nepáčili.

Sama sa snaží správať ako bežná Newyorčanka. Všade vraj jazdí metrom a nakupuje v tradičnej americkej sieti potravín ako iné bežné ženy. „Mala by som sa rozvážať limuzínou, lebo som herečka,“ opýtala sa rečnícky.

Len ktohovie, ako by odpovedala na otázku: Nakrútili by ste aj tretí film Sex v meste?

debata chyba

+ Sústreďte sa hlavne sami na seba, na ostatné veci zabudnite.
Nespochybňujte ľudí okolo seba, momentálne vám...

+ Vyvážený jedálniček je základom pre dlhodobé zdravie.
Finančná disciplína teraz vytvorí pevný základ pre...