Fanúšik obvinil ochranku Justina Biebera z napadnutia

Hollywoodska polícia vyšetruje obvinenie z napadnutia, ktoré podal fanúšik Justina Biebera na spevákovu ochranku.

10.06.2013 18:16
Justin Bieber Foto: ,
Spevák Justin Bieber prichádzal na premiéru filmu After Earth ako veľká hviezda. Ochrankári nechýbajú.
debata

Tá ho vraj napadla, keď chcel Biebera odfotografovať pri fajčení vodnej fajky v hollywoodskej kaviarni. Napadnutý fotograf zavolal políciu, ktorá však prišla až po odchode speváka s jeho suitou.

Polícia následne začala vyšetrovanie vo veci fyzického napadnutia, no zároveň zdôraznila, že spevák obvinený nie je, i keď je nejasné, či v incidente zohral nejakú úlohu.

Ide pritom o najnovší z dlhého radu spevákových incidentov, ktoré zahŕňajú tiež tri roztržky s fotografmi v Miami v priebehu minulého týždňa. Počas jednej z nich Biebera zachytili na kameru, ako prikazuje svojej ochranke vziať paparazzovi fotoaparát.

Po tom, ako ho muž prosil, aby mu prístroj vrátili, mu Bieber povedal: „V poriadku, fotoaparát vám vrátim, ale nechám si pamäťovú kartu.“ Devätnásťročný Bieber má problémy aj so svojimi susedmi z kalifornského mestečka Calabasas. Tí sa na speváka nedávno sťažovali pre jeho nezodpovedné šoférovanie a fajčenie marihuany na verejnosti. Spevákovi dokonca hrozí trestné stíhanie za to, že počas hádky jedného suseda údajne opľul a vyhrážal sa mu zabitím.

debata chyba

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...