Blake Lively: Staroby sa nebojím!

Americkú herečku Blake Lively tešia pribúdajúce roky. Dvadsaťšesťročná manželka kanadského herca Ryana Reynoldsa sa totiž cíti čoraz lepšie.

27.08.2013 10:40
Blake Lively Foto: ,
Herečka Blake Lively.
debata

„Čím som staršia, tým sa cítim múdrejšia, tým mám viac skúseností, tým viac cestujem,“ povedala v rozhovore pre francúzsku edíciu magazínu Elle. Podľa jej slov sa v budúcnosti nechystá podstúpiť rôzne estetické zákroky, aby vyzerala mladšie.

„Ženy, ktoré ich majú, v skutočnosti nevyzerajú mladšie. Aj keď možno je to tak, že keď ich urobili naozaj kvalitne, neviete to rozoznať. Spýtajte sa ma, keď budem mať 60, možno zmením názor,“ uviedla. Herečka známa dobrým módnym vkusom za vzor, čo sa týka štýlu, považuje svoju matku. „Jej štýl sa s vekom mení a vždy sa oblieka vhodne bez toho, aby dávala najavo, že zostarla. Nikdy nevyzerá, že strávila hodiny pred zrkadlom a všetko jej pristane,“ opísala.

Blake Lively je známa predovšetkým ako Serena zo seriálu Gossip Girl (2007 – 2012). Predstavila sa aj v snímkach ako Sesterstvo putovných nohavíc (2005), Neprijatý? Fpoho! (2006), New York, milujem ťa (2009), Mesto (2010), Green Lantern (2011) či Divosi (2012). Herečka, ktorá v minulosti chodila napríklad s Leonardom DiCapriom alebo Pennom Badgleym, sa za spomínaného Reynoldsa vydala vlani v septembri.

debata chyba
Viac na túto tému: #Blake Lively #staroba #strach zo staroby

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...