Cheryl Cole je najradšej doma. S čajom a keksíkmi

Čo robí superstar ako Cheryl Cole (30) vo svojom voľnom čase najradšej? Presne to isté, čo drvivá väčšina planéty: Je doma.

17.10.2013 08:00
Cheryl Cole Foto: ,
Speváčka Cheryl Cole.
debata

Prezradila to v rozhovore pre Bang Showbiz. Nič ju vraj nerobí šťastnejšou ako keď je odlíčená v teplákoch doma, ďaleko od kamier a fotoaparátov. „Keď som doma nenalíčená, v teplákoch či pyžame a s vlasmi vypnutými v gumičke, rada si uvarím čaj a doprajem si pár keksíkov. Vtedy som najšťastnejšia,“ spresnila Cheryl v rozhovore. Speváčka, ktorá oslavovala tridsať rokov tento rok v júni, sa už cíti usadená. Vždy to tak, samozrejme, nebolo. Prežila aj turbulentné roky.

Tie sa jej však tiež zišli. Bez skúsenosti by nebola tá osoba, ktorá sa z nej medzičasom stala. Aj ona, tak, ako ostatní, robila chyby. V roku 2010 sa napríklad rozišla s manželom Ashleym Coleom (32) a ten istý rok sa musela liečiť z malárie. „Keď už máte tridsať, cítite sa ako vo vlastnej koži. Ja napríklad až teraz cítím, že som sa našla,“ povedala Cole ďalej. Mimochodom, prednedávnom sa rozišla s Trem Hollowayom (28), s ktorým flirtovala. Spoznali sa vďaka šou X-Factor, pričom vzťah zoficiálnili v júni 2012.

debata chyba
Viac na túto tému: #voľný čas #Cheryl Cole #doma

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....