Rozchod po 8 mesiacoch! Ruskej topmodelke nevyšiel ďalší vzťah

Rusko-americká modelka a herečka Anne V a nadhazovač bejzbalového tímu New York Mets Matt Harvey, sa rozišli po ôsmich mesiacoch randenia.

03.02.2014 12:21
Anne Vyalitsyna Foto: ,
Supermodelka Anne Vyalitsyna.
debata

Pre americký magazín Us Weekly to potvrdil zdroj z okolia páru. „Rozchod bol priateľský a obaja sú aj naďalej dobrí priatelia,“ uviedol.

Dvadsaťštyriročný Harvey a 27-ročná modelka sa prvý raz spolu objavili na verejnosti v máji 2013, keď sa zúčastnili na zápase hokejového tímu New York Rangers. Pár vraj ešte počas dovolenky vo Vietname a Thajsku spoločne oslávil príchod nového roka, potom to však medzi nimi začalo škrípať. „Niekoľko týždňov dozadu začali mať vo vzťahu problémy, nedávno sa preto rozhodli, že to oficiálne ukončia,“ prezradil ďalej zdroj pre Us Weekly.

O tom, aké náročné je chodiť s niekým a zároveň byť pod dohľadom médií, prehovorila Anne V pre magazín Ocean Drive. „Ľudia si skutočne neuvedomujú, že v skutočnosti chceme všetci len byť milovaní. Všetci chceme mať normálne rodiny a vzťahy a deti. Nikto sa nechce rozviesť a nechať niekoho vymýšľať hlúpe drámy a články o vašich vzťahoch,“ prezradila modelka, ktorej partnerom bol v minulosti aj spevák Adam Levine.

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #Anne V #Matt Harvey #osem mesiacov

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....