Jenny McCarthy sa zasnúbila s Donniem Wahlbergom

Americká modelka, herečka a spisovateľka Jenny McCarthy sa zasnúbila s hercom a spevákom Donniem Wahlbergom, ktorý je známy najmä ako člen skupiny New Kids on the Block.

17.04.2014 07:38
Jenny McCarthy a jej snúbenec Donnie Wahlberg Foto: ,
Jenny McCarthy a jej snúbenec Donnie Wahlberg na snímke z decembra minulého roka.
debata

Štyridsaťjedenročná rodáčka zo Chicaga to prezradila v stredu v talkšou The View, pričom dodala, že termín svadby si zatiaľ nevybrali.

McCarthy a Wahlberg, ktorý je starším bratom herca Marka Wahlberga, spolu chodia od júla 2013. McCarthy už bola raz vydatá, rovnako bol raz ženatý aj Wahlberg. Jeho prvou manželkou bola v rokoch 1999 až 2008 Kim Fey, s ktorou má dvoch synov.

McCarthy má zas syna Evana z manželstva s filmárom Johnom Mallorym Asherom, za ktorého bola vydatá v rokoch 1999 až 2005. Po rozvode následne päť rokov chodila s hercom Jimom Carreym.

Jenny McCarthy v roku 1993 pózovala pre Playboy a neskôr sa stala Playmate roka. Blondína tým odštartovala svoju televíznu a filmovú kariéru, v rámci ktorej si zahrala v takmer 50 filmoch, seriáloch a televíznych reláciách. Objavila sa napríklad v horore Vreskot 3 (2000), komédii Scary Movie 3 (2003) či v seriáloch Dva a pol chlapa (2003) a Volajú ma Earl (2005). Od minulého roka spolumoderuje spomínanú talkšou The View.

debata chyba
Viac na túto tému: #zásnuby #prsteň #Jenny McCarthy #Donnie Wahlberg

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...