Znovu spolu: Zeta-Jones s Douglasom sa pred médiami už neskrývajú!

Presne pred týždňom sa vôbec prvýkrát po ročnej pauze objavili bok po boku odlúčení manželia Catherine Zeta Jones a Michael Douglas. Zdá sa, že ich láska dostala druhú šancu.

22.04.2014 17:06
debata
Herečka Catherine Zeta-Jones a jej manžel -... Foto: SITA/AP, Luiz C. Ribeiro
Catherine Zeta-Jones a jej manžel - herec Michael Douglas Herečka Catherine Zeta-Jones a jej manžel - herec Michael Douglas na vyhlásení 2014 Monte Cristo Award na počesť Meryl Streepovej.

Hollywoodska dvojica, ktorá má spoločne dve deti, nechýbala ani na nedeľňajšej prestížnej akcii Monte Cristo Award, ktorá sa konala ako pocta herečky Meryl Streepovej. Waleská rodáčka si obliekla jednoduchú kombináciu čierneho topu a bielych nohavíc, jej manžel zvolil klasický pánsky oblek.

Hoci fotografi nezachytili ani jediné gesto v podobe chytenia rúk či objatia, niet pochýb o tom, že odlúčení partneri sa snažia zachrániť svoj vzťah. Už dlhšie sa hovorí o tom, že po tom, ako sa Douglas odsťahoval zo spoločnej domácnosti, sa dvojica znovu začala pokusne stretávať.

Herečka Catherine Zeta Jones. Foto: SITA/AP, Greg Allen
Catherine Zeta Jones Herečka Catherine Zeta Jones.

Už v novembri minulého roka sa objavila informácia, podľa ktorej sa mala Zeta-Jones nasťahovať späť do newyorského apartmánu manželov. Odvtedy až do minulého týždňa však manželov spoločne objektívy nezachytili.

Ochota spoločne sa objaviť v spoločnosti je podľa mnohých znakom, že ich manželstvo je na najlepšej ceste k šťastnému cieľu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Michael Douglas #červený koberec #znovu spolu #Catherine Zeta-Jones

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...