Čírová si splnila sen s ružovými vlasmi: Čo na to jej syn Hugo?

Speváčka Mária Čírová sa na nedávnom vyhlásení novej slovenskej kráľovnej krásy objavila s ružovými vlasmi. Kým dosiahla svoj vytúžený odtieň trvalo to vraj pár mesiacov.

23.04.2014 07:00
Mária Čírová Foto:
Speváčka Mária Čírová.
debata

„Ružové vlasy som zvažovala už dlhšiu dobu. Kaderníci sa toho trošku obávali, pretože ružová farba ako taká neexistuje. Bolo treba ju špeciálne namiešať,“ prezradila speváčka. Hoci po netypickom odtieni túžila už niekoľko mesiacov, s experimentovaním vraj začali pod rukami jej kaderníka až tento rok.

„Najprv to bolo staroružové, potom bordové, až teraz to má takú farbu, akú naozaj chcem. Veľmi jemnú, ružovú, takú sweet. Bohužiaľ, vydrží dva týždne a potom zase spadne do tej pôvodnej. Baba, ktorá chce ružovú, musí pravidelne navštevovať kaderníka, aby spravil ten tón znovu,“ vysvetlila Čírová, na ktorej hrivu si vraj musel zvykať aj syn Hugo.

„Keďže už má štyri a pol roka, takéto veci vníma. Hovorí mi, že maminka, ty už nie si ako Rapunzel,“ s úsmevom komentovala speváčka a prezradila tak, akú obľúbenú postavičku má jej najstaršia ratolesť. Vzápätí však dodala, že snáď spoločne nájdu ďalšiu. „Možno Ariel,“ doplnila Čírová.

V pracovnej sfére je vraj rok 2014 pre ňu rokom spoluprác. Nedávno dokončila skaldbu a klip s českou kapelou O5 a Radeček a nahrávala tiež na novom albume Roberta Buriana. Na rad by mala prísť aj spolupráca s Thomasom Puskailerom. Dvojica vraj plánuje vyraziť do Londýna a nakrútiť klip k spoločnému dueto v metropole Veľkej Británie. „Robíme, makáme, nezaostávame a ideme,“ zhrnula s úsmevom Čírová.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vlasy #syn #spolupráca #novinky #Mária Čírová #ružová #zmena imidžu #Rapunzel

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...