Poriadne ho oklamali! Sámer Issa mal vystupovať v Dubaji, bol to podvod

Český spevák Sámer Issa sa stal obeťou podvodu zo strany údajného podnikateľa, ktorý mu sľúbil lukratívny angažmán v Dubaji.

24.04.2014 10:00
Český spevák Sámer Issa. Foto:
Český spevák Sámer Issa.
debata

Tesne pred spevákovým plánovaným odletom do Spojených arabských emirátov sa však podnikateľ vystupujúci pod menom Mike Akad odmlčal a odvtedy sa už neozval.

„Tento fotograf a pochybný podnikateľ tvrdil, že má konexie v Dubaji a údajne dohodol lukratívny angažmán pre môj tím s istým majiteľom umeleckej agentúry, ktorá zaisťovala vystúpenia v miestnych hoteloch. Postupom času sme zistili, že zmluva, ktorú poslali z dubajskej agentúry, bola falošná,“ uviedol Issa, ktorý s Akadom rokoval približne pol roka.

Spevák a jeho sprievodná skupina mali v dubajských kluboch vystupovať od apríla do júla. Mike Akad sa podľa Issu prezentuje ako sýrsky fotograf žijúci v Česku, pričom v minulosti s ním už spevák spolupracoval na niekoľkých projektoch, ktoré sa vždy zrealizovali.

Issa už celú záležitosť rieši so svojím právnikom. „Akad nám spôsobil značnú finančnú škodu. S blížiacim sa termínom odletu sa stiahol do úzadia a začal tvrdiť, že je v zahraničí, že je zaneprázdnený a posledná informácia z jeho strany bola, že dokonca dostal rakovinu. To by sme, samozrejme, nikomu neželali, ale z hľadiska všetkých tých lží, ktoré sa teraz postupne dostávajú na povrch, ak si vymyslel aj túto informáciu, tak veľmi pochybujem o jeho ľudskosti,“ dodal Issa, ktorý momentálne rokuje o inej ponuke z Dubaja.

„Nechceme zahodiť túto šancu. Termín odletu sa asi o nejakú dobu posunie, ale veríme, že nakoniec paradoxne budeme vďaka celej tejto situácii vďační, že sme sa takto dali dohromady a postavili tento super projekt,“ vyhlásila členka Issovej skupiny Hanna Pekhart.

debata chyba
Viac na túto tému: #koncerty #Dubaj #Sámer Issa #oklamaný

+ Pozor, čo dnes zjete, škodíte tým svojmu žalúdku a črevám.
Čas na zmenu kariéry? Nasledujte svoje srdce a...

+ Udržiavajte telo v tom najlepšom stave, nech príde čokoľvek.
Nikto nemôže za vaše zlyhania, len vy sami....