Jodie Foster sa vydala! Vzala si fotografku, ktorá randila s Ellen DeGeneres

Americká herečka Jodie Foster a fotografka Alexandra Hedison sa vzali. Informáciu pre americký portál E! News potvrdili zástupcovia 51-ročnej Fosterovej.

24.04.2014 10:08
Jodie Foster. Foto: ,
Herečka Jodie Foster.
debata (1)

Dvojica si povedala „áno“ počas uplynulého víkendu. Rodáčky z Los Angeles spolu začali randiť vlani cez leto. V tom období ich aj odfotografovali na seminári spoločnosti Fox Studios v Los Angeles a o niekoľko dní neskôr na večeri s priateľmi.

Fotografka Alexandra Hedison (vľavo) na... Foto: Reuters, LUCY NICHOLSON
Alexandra Hedison Fotografka Alexandra Hedison (vľavo) na archívnej snímke so svojou bývalou partnerkou - slávnou moderátorkou Ellen DeGeneres.

„Je to naozaj vážne. Sú do seba veľmi zamilované,“ povedal vlani v septembri zdroj z okolia páru pre E! News. Foster o svojej sexuálnej orientácii verejne prehovorila minulý rok v januári na 70. ročníku udeľovania Zlatých glóbusov, kde si prevzala cenu Cecila B. DeMilla za celoživotné dielo.

Herečka žila od roku 1993 do roku 2008 so Cydney Bernardovou. Pár vychovával synov Charlesa a Christophera. Štyridsaťštyriročná Hedison, ktorá sa tiež venuje herectvu, v minulosti randila s komičkou a moderátorkou Ellen DeGeneres.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Jodie Foster #Alexandra Hedison

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...