Rihanna vyrazila na basketbal naostro! Prezradil ju piercing v bradavke

Speváčka Rihanna si nedá pokoj ani na basketbalovom zápase. Bez podprsenky vyrazila za športom a opäť na seba strhla pozornosť.

28.04.2014 11:08
debata
Ak ste náhodou už dlho nevideli piercing na... Foto: SITA/AP, Frank Franklin II
Rihanna Ak ste náhodou už dlho nevideli piercing na Rihanninej bradavke, na nedávnom basketbalovom zápase ponúkla možnosť sama.

Barbadoská rodáčka, ktorá je známa svojimi extravagantnými odevnými kreáciami, sa tentoraz vyzbrojila celkom jednoducho. Roztrhané denimové nohavice doplnila jednoduchým bielym tielkom a masívnym zlatým náhrdelníkom. Aj tak však bola stredobodobom pozornosti.

Plný dekolt speváčky lákal pozornosť a nielen pre zmyselné tvary. Rihanna totiž pod tielkom predviedla obrysy piercingu v bradavke a každému tak dala najavo, že v tento deň si rozhodne nerobila starosti so spodnou bielizňou (konieckoncov, také dni by sa asi dali spočítať na prstoch jednej ruky).

Rihanna odchádza z basketbalového zápasu tímov... Foto: SITA/AP, Frank Franklin II
Rihanna Rihanna odchádza z basketbalového zápasu tímov Brooklyn Nets a Toronto Raptors.

Víkendový program bol pritom pre speváčky veľmi oddychový. Inokedy vyťažená dáma sa okrem basketbalu tiež zúčastnila na narodeninovej párty formácie Major Lazer. Spoločnosť jej robila aj dlhoročná kamarátka Katy Perry. Tá údajne randí práve s členom Major Lazer – hudobníkom Diplom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prsia #Rihanna #basketbal #bradavka

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...