Uniklo šokujúce video: Sestra Beyoncé kope a bije jej manžela Jay-Z!

Na obrázkoch a oficiálnych videách vyzerajú ako skvelá rodina, ale zdá sa, že od idylky majú vzťahy speváčky Solange Knowlesovej a jej švagra - rapera Jay-Z, ktorý je manželom jej slávnejšej sestry Beyoncé, ďaleko.

12.05.2014 19:42
Solange Knowles si obliekla kreáciu z dielne... Foto: ,
Solange Knowles pár hodín pred konfliktom.
debata

Americká šoubiznisová stránka TMZ.com získala video z výťahovej kamery, ktorá zachytila násilný konflikt Solange a rapera. Udial sa pár hodín po tom, čo sa manželský pár a tiež najstaršia sestra z rodiny Knowlesovcov objavili na minulotýždňovom podujatí Costume Institute Gala.

Na nahrávke kamery je zachytená rozzúrená Solange, ktorá vôjde do výťahu za svojím švagrom v spoločnost ďalšieho muža – odrazu sa na neho vrhne a začne ho kopať a udierať rukami. Do pár sekúnd ju zviera v náručí muž, ktorý je pravdepodobne bodyguard, ale 27-ročná Solange ešte stihne uštedriť raperovi pár rán.

V tom momente je jasné, že v priestore sa nachádza aj Beyoncé, ktorá však nezasiahne. Vidieť len ako sa slovne snaží upokojiť svoju mladšiu sestru. Z videa TMZ je ešte zjavné, že bodyguard zastavil výťah, aby túto hádku nevideli nepovolané oči. S kamerou, či skôr záznamom z nej, ktorý unikne, však asi nepočítal.

O aký konflikt išlo, však zatiaľ nie je jasné. Ani jeden zo zástupcov hviezd sa médiám nevyjadril, čo malo byť zdrojom násilného konfliktu.

Slávny pár Jay-Z a Beyonce na akcii Costume... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Jay-Z a Beyonce Slávny pár Jay-Z a Beyonce na akcii Costume Institute Gala.
debata chyba
Viac na túto tému: #útok #kamera #bitka #Beyoncé Knowles #Jay-Z #Solange Knowles #konfikt

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...