Sem ho dostal chľast! Bývalý Avril Lavigne zverejnil šokujúce fotografie

Líder kanadskej kapely Sum 41 Deryck Whibley prehovoril o problémoch s alkoholom.

19.05.2014 19:12
Deryck Whibley Foto:
Spevák a hudobník Deryck Whibley na súkromnom zábere z nemocnice, kde skončil, keď upadol do bezvedomia po nekontrolovanom pití.
debata

Tridsaťštyriročný bývalý manžel hudobníčky Avril Lavigne prostredníctvom webstránky www.deryckwhibley.net prezradil, že ho nedávno hospitalizovali po tom, ako doma upadol do bezvedomia.

„Niekoľko rokov som naozaj veľa pil a nakoniec ma to dobehlo. Pil som každý deň a naozaj veľa. Až raz okolo polnoci som sedel doma, lial som do seba ďalší pohárik a chystal som sa pozrieť si film, keď som sa začal cítiť zle a následne som upadol do bezvedomia. Moja snúbenica zavolala sanitku. Keď som sa na druhý deň prebudil, vôbec som nevedel, kde som. Boli tam moja matka a nevlastný otec. Pečeň aj obličky mi zlyhali. Uvedomil som si, že už nemôžem piť. Lekári mi povedali, že ak si dám ešte jeden pohárik, zomriem. Postavte sa k pitiu zodpovedne. Ja som to tak nerobil a pozrite, kam som sa dostal (nikdy som si nemyslel, že to raz poviem). No nič, teraz mám opäť nadšenie aj inšpiráciu na nové skladby. Čoskoro príde čas na nový album a ďalšie turné. Opäť sa vidíme,“ uviedol spevák a pripojil aj niekoľko fotografií z nemocnice.

debata chyba
Viac na túto tému: #nemocnica #alkoholizmus #zlyhanie #Derryck Whibley #stop alkoholu

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...