Na Slovensku žijú krásni ľudia, vyhlásil Leto. Chcel matku pre svoje deti

Jared Leto, frontman americkej kapely Thirty Seconds To Mars, ktorá vystúpila v sobotu 28. júna na piešťanskom festivale Topfest, pochválil počas návštevy Slovenska miestnych obyvateľov i tradičnú slovenskú kuchyňu.

30.06.2014 00:00
Jared Leto Foto: ,
Herec a spevák Jared Leto z formácie Thirty Seconds to Mars.
debata (2)

„V tejto krajine žijú veľmi krásni ľudia, ženy, ale aj muži, asi by som mal porozmýšľať, či si tu nenájdem matku svojich detí,“ povedal počas koncertu 42-ročný Leto.

Hudobník stihol počas festivalu na piešťanskom letisku ochutnať aj tradičné slovenské pokrmy, z ktorých bol podľa vlastných slov nadšený. „Máte fantastickú kuchyňu“, skonštatoval po ochutnaní mastených lokší s makom a džemom, ale aj makových šúľancov Škatuľu týchto pokrmov si so sebou neskôr vzal aj do lietadla.

Koncert Thirty Seconds To Mars si podľa organizátorov prišlo pozrieť približne 27-tisíc priaznivcov tejto skupiny. Kapela sa počas neho stretla aj s 55 fanúšikmi a fanúšičkami, ktorí si zakúpili špeciálne vstupenky na spoločné fotenie, rozhovor a koncertný zážitok priamo na pódiu počas celej ich šou.

Na stretnutí nechýbali vlajky z Fínska, Ruska, Nemecka, Estónska, Česka, Maďarska či Slovenska. Počas záverečnej skladby sa dokonca Leto rozhodol pozvať na javisko niekoľkých ľudí, ktorých si náhodne povyberal v dave.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Slovensko #kuchyňa #Topfest #Jared Leto #dobrí ľudia

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...