Hamšík sa oženil s dlhoročnou láskou Martinou. Takáto bola svadba!

Futbalista Marek Hamšík sa v piatok oženil s dlhoročnou priateľkou Martinou Fraňovou. Ako to vyzeralo?

05.07.2014 09:47
debata
Nevesta Martina Hamšíková volila tradičné... Foto: SITA, Martin Havran
Marek Hamšík a Martina Hamšíková Nevesta Martina Hamšíková volila tradičné svadobné šaty s výraznou sukňou a korzetovým živôtikom.

Dvadsaťšesťročný ofenzívny stredopoliar talianskeho klubu SSC Neapol Hamšík tvorí pár s Fraňovou už vyše sedem rokov a majú spolu dvoch synov Christiana a Lucasa. Na piatkovom slávnostnom obrade si teda povedali áno v spoločnosti svojich detí, najbližšej rodiny, ale aj množstva priateľov či Hamšíkových športových kolegov. Kým nevestu, za slobodna Fraňovú, viedol k oltáru brat, futbalistu odprevadila mama.

Svadobný bozk pre objektívy. Marek Hamšík a...
Záber na svadobný obrad v záhrade kaštieľa v...
+6Bozk mladomanželov Mareka Hamšíka a Martiny...

Nevesta si obliekla veľkolepé svadobné šaty, ktoré si priniesla z Talianska, kde väčšinu roka s Hamšíkom žijú. Klasiká princeznovská sukňa s kaskádami čipky bola kombinovaná s korzetovým živôtikom zdobeným vrstveným hodvábom. Kým kráčala k improvizovanému oltáru v záhrade kaštieľa v Beladiciach, kde sa svadba konala, jej róbu dopĺňal dlhý závoj.

Neskôr si ho Martina Hamšíková zložila a pred médiá predstúpila po boku svojho manžela už len so slávnostným účesom a odhalenými ramenami. Svadobnú kyticu nevesty tvorili biele pivónie doplnené drobnými ružovkastými kvietkami. Podobne bolo ladené aj pierko, ktoré mal ženích zastoknuté v klope svojho čierneho trojdielneho obleku s jemným leskom a doplneného motýlikom s bodkami.

Futbalista Marek Hamšík a jeho dlhoročná... Foto: SITA, Martin Havran
Marek Hamšík a Martina Hamšíková Futbalista Marek Hamšík a jeho dlhoročná partnerka a najnovšie už aj manželka Martina Hamšíková po svadobnom obrade v kaštieli v Beladiciach.

Mladomanželia hrdo po obrade ukázali fotografom a novinárom aj svoje obrúčky a ochotne odpovedali na otázky, čím si vyslúžili pozitívne reakcie zo strany novinárov. Väčšina Hamšíkových kolegov sa totiž počas podobných udalostí pred médiami skrýva, ba často pripravuje prísne bezpečnostné opatrenia, aby sa médiá na obrad nedostali.

Svadobný obrad sa uskutočnil v kaštieli v Beladiciach, ktorý dala vybudovať šľachtická rodina Jesenských okolo roku 1820. Medzi hosťami na svadbe boli aj viacerí slovenskí futbalisti Marek Sapara, Stanislav Šesták, Erik Jendrišek, nechýbal ani Hamšíkov kamarát hokejista Michal Handzuš. Na veľkolepú svadbu prišlo približne 140 hostí, pričom zhruba jedna tretina z nich cestovali na Slovenska až z Talianska.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #svadba #Marek Hamšík #Martina Fraňová #Beladice #svadobná róba

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...