Známy český spevák Hrůza obeťou brutálnej bitky. Bojuje o život!

Brutálna bitka sa stala osudnou známemu českému spevákovi Michalovi Hrůzovi. Momentálne bojuje o život v ostravskej nemocnici.

17.07.2014 12:32 , aktualizované: 12:48
Michal Hrůza Foto:
Český spevák Michal Hrůza (v strede) s členmi svojej kapely.
debata

Podľa informácií webu Blesk.cz sa v noci strhla bitka na ostravskej Stodolnej ulici. Zaplietol sa do nej aj spevák a hudobník. Práve on bol jediný, kto zostal ležať na mieste incidentu, keď dorazila policajná hliadka. Spevák utrpel ťažké poškodenie mozgu a je v bezvedomí.

„Momentálne je hospitalizovaný na neurochirurgickej jednotke intenzívnej starostlivosti,“ uviedla hovorkyňa Mestskej nemocnice Ostrava Marie Otahálová. Hrůza musel podľa správ českého serveru podstúpiť vo štvrtok dopoludnia operáciu hlavy, pretože začal silno krvácať do mozgu. Podľa hovorkyne je hudobník vo vážnom stave. „Muž má poranený mozog a je v bezvedomí. Prognóza je veľmi neistá,“ uviedla.

Hrůza pritom v stredu v Ostrave vystúpil v rámci Festivalu v ulicích, ktorý sa konal pred podujatím Colours of Ostrava. To štartuje vo štvrtok a večer mal na ňom účinkovať aj zranený spevák. Hrůzova manažérka Martina Tůmová už potvrdila, že koncert museli zrušiť. „Aktuálnu situáciu budeme vedieť snáď popoludní. Nechcem vyvolávať žiadne fámy, nemáme dosť informácií, pretože nie sme rodinní príslušníci, nemáme k nim prístup,“ vyhlásila.

Zrušenie vystúpenia potvrdil za festival aj Jiří Sedlák. „Je nám veľmi ľúto, čo sa stalo. Koncert sa ruší, čakáme na ďalšie informácie od manažmentu Michala Hrůzu,“ dodal.

Polícia žiada svedkov bitky, aby sa prihlásili. Zatiaľ však nie sú známejšie žiadne podrobnosti, kto boli útočníci a ako sa český spevák do konfliktu zaplietol.

debata chyba
Viac na túto tému: #nemocnica #bitka #tragédia #Michal Hrůza #poškodenie mozgu

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....