Rozvod sa nekoná! Price odpustila manželovi, vraj je závislý od sexu

Britská podnikateľka, modelka a spisovateľka Katie Price sa už nechce rozviesť s Kieranom Haylerom.

23.07.2014 17:44
Katie Price Foto:
Katie Price so svojím tretím manželom Kieranom Haylerom vo chvíľach, keď ešte netušila, že okrem nej má aj románik s jej najlepšou kamarátkou.
debata

Ten manželku podviedol s jej bývalými kamarátkami Jane Pountney a Chrissy Thomas, no neskôr začal v súvislosti so závislosťou od sexu chodiť na terapie. Tridsaťšesťročná rodáčka z Brightonu, ktorá v súčasnosti čaká ich druhé spoločné dieťa, v šou Fubar Radia povedala, že dáva vzťahu ešte šancu.

„Je úžasné, akí musíme byť silní. Toto je skutočný život a musíte si s ním poradiť. Na začiatku som bola pripravená rozviesť sa s Kieranom. Teraz som sa však dozvedela o závislosti od sexu niečo viac a pomyslela som si, ‚Spravila som niečo zlé?‘. No, trochu som teraz pribrala. Nie je to tak, že chcel Chrissy alebo Jane, je to tak, že jednoducho boli k dispozícii. On totiž nikdy nebol verný žiadnej žene,“ vyhlásila britská podnikateľka a celebrita.

„Stalo sa mu v minulosti zopár vecí, o ktorých som nevedela. Začal chodiť na terapie. Môj terapeut, ktorého som stretla, keď som mala popôrodnú depresiu po narodení Harveyho, mi ho odporučil, ale ten terapeut povedal, že mu nedokáže pomôcť, pretože mal stále nutkanie klamať. Bude chodiť na terapie do konca života,“ uviedla a tiež dodala, že ak sa nevera zopakuje, manžela opustí.

Price a Hayler sa zosobášili vlani v januári, pričom v auguste privítali na svete syna, ktorému dali meno Jett Riviera.

debata chyba
Viac na túto tému: #rozvod #Katie Price #Kieran Hayler #závislosť od sexu

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....