Selena Gomez a sexi topmodelka spolu pod sprchou! Hostí ich mladý boháč

Obe sú mladé, obe krásne a úspešné. A obe sa momentálne nachádzajú na Francúzskej riviére, kde prilákali množstvo paparazzov.

24.07.2014 11:25
debata
Selena Gomez s modelkou Carou Delevingne pod... Foto: Profimedia.sk
Selena Gomez s modelkou Carou Delevingne Selena Gomez s modelkou Carou Delevingne pod sprchou. Pre niekoho priam scéna z Nebezpečných hier.

Reč je o speváčke Selene Gomez a topmodelke Care Delevingne. Až donedávna len málokto tušil, že by sa tieto dve mladé dámy mohli kamarátiť, ale zábery z ich dovolenky hovoria jasne.

Dvadsaťdvaročná Gomez a o dva roky mladšia dedička z bohatej britskej rodiny sa spoločne ocitli na jachte talianskeho playboya a podnikateľa Tommyho Chiabru. Práve v jeho spoločnosti predviedli paparazzom aj „pikantné“ scény na palube luxusnej jachty, keď sa spoločne sprchovali.

Speváčka Selena Gomez (vpravo) zverejnila na... Foto: Instagram
Selena Gomez Speváčka Selena Gomez (vpravo) zverejnila na svojom Instagrame aj tento záber s kamarátkou Carou Delevingne.

Chiabra, ktorého v minulosti bolo vídať aj s herečkami Jessicou Szohr či Lindsay Lohan, očividne vie, ako zaimponovať mladým hviezdičkám. V prípade Gomezovej sa začalo špekulovať aj o tom, že by mohli vytvoriť nový pár. Paparazzovia ich zachytili v nežnom objatí, keď Chiabra starostlivo utieral hviezdičke od Disneyho chrbát. Podobne pozorný bol však aj ku Care.

O tom, že by sa obe celebrity „pobili“ o jedného muža, sa však asi nedá uvažovať. Topmodelka Delevingne je známa ako veľmi nezáväzná dáma, ktorá si rada užíva. Selena sa s prestávkami zase vracia k Justinovi Bieberovi a už viacero médií sa zamýšľalo nad tým, či vlastne nemajú spolu dlhoročný „voľný“ vzťah.

zväčšiť Speváčka Selena Gomez s modelkou Carou... Foto: Profimedia.sk
Selena Gomez s modelkou Cara Delevingne Speváčka Selena Gomez s modelkou Carou Delevingne sa spoločne sprchujú na jachte spoločnosti podnikateľa Tommyho Chiabru.

Ale nech už je to, ako chce, v prvom rade sú zaujímavé momentky z dovolenky. Je to pekný pohľad, veď pozrite.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #Cara Delevingne #Selena Gomez #Francúzska riviéra #Tommy Chiabra #trojuholník

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...