Cameron Diaz sa urazila na moderátora, prerušila šou

Herečka prerušila rozhovor, nepáčili sa jej poznámky moderátora na adresu jej kamarátky, Drew Barrymore.

25.07.2014 09:00
Cameron Diaz Foto: ,
Cameron Diaz počas premiéry filmu "Sex Tape" v Los Angele.
debata

Hoci Cameron Diaz (41) je známa „pohoďáčka“, ktorá je za každú zábavu, predsa len aj jej dokážu občas „prasknúť“ nervy. Herečka prerušila rozhovor v rádiu, pretože vycítila, že moderátor ju provokuje.

Na vystúpenie v šou Kyle & Jackie v austrálskom rádiu nebude hviezda dobre spomínať. Telefonický rozhovor sa spočiatku vyvíjal úsmevne a príjemne. Herečka hovorila o filmovej novinke Sex Tape, kde hrá spolu s hercom Jasonom Segelom. Jej filmovú dcéru stvárňuje blond dievčatko Giselle Eisenberg, ktoré sa podobá na Drew Barrymore v čase, keď si zahrala vo filme E.T. Mimozemšťan.

Rozhovor o filme prebiehal bez problémov. Následne sa zvrtla reč na kamarátku Cameron Diaz, herečku Drew Barrymore, o ktorej Diaz povedala: „Giselle je inteligentná a bystrá ako Drew. Je to roztomilé dievčatko.“ No a vtedy si moderátor neodpustil poznámku: „Dúfajme, že nebude brať drogy podobne ako Drew.“

Na to Diaz podráždene povedala: „Som si istá, Kyle, že si ešte nebol závislý od drog, však? Alebo od alkoholu? Ty si jednoducho vždy všetko robil správne. Blahoželám.“ Následne herečka povedala: „Musím končiť. Prepáčte.“ A zložila.

Spolumoderátorka Jacqueline Henderson (39) pochopila, že Diaz zložila telefón a kolegovi povedala: „No, dobre sa to začalo, ale zle skončilo. Skvelé, Kyle. Zničil si celý rozhovor. Urobil si z drogovej závislosti Drew novú tému. Veď je to jej najlepšia kamarátka.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Drew Barrymore #Cameron Diaz #Sex Tape

+ Dnes na vyprážané, mastné jedlá zabudnite, doprajte si niečo ľahšie.
Vaša tvrdá práca a odhodlanie budú čoskoro...

+ Sny sa vám môžu splniť, len musíte tomuto stavu pomôcť aj vy sama.
Networking je dôležitý, nové kontakty otvoria...