Tvrdé slová Zoe Saldana ex-kolegom z Pirátov z Karibiku: Pose..e sa!

Dnes ju svet pozná ako hrdinku najzárobkovejšieho filmu všetkých čias Avataru, objavila sa tiež v snímkach Colombiana či Star Trek. Herečka Zoe Saldana však prezradila, že kedysi takmer zavesila herectvo na klinec.

25.07.2014 06:00
debata
Herečka Zoe Saldana na amFAR Gala v Los Angeles. Foto: SITA/AP, Dan Steinberg
Zoe Saldana Herečka Zoe Saldana na amFAR Gala v Los Angeles.

Ako prezradila v rozhovore pre magazín The Hollywood Reporter, najhoršie pracovné skúsenosti prežívala počas nakrúcania prvého dielu Pirátov z Karibiku. „Bolo to neuveriteľne elitárske. Vtedy som si hovorila, že snáď s herectvom skoncujem,“ uviedla Saldana. „Ľudia ma vôbec nerešpektovali. Pozerali sa na moje číslo, ktoré mi pridelili na pľaci a mysleli, že som úplne nedôležitá. V takej situácii sa už nikdy nechcem ocitnúť. Pose..e sa,“ pokračovala s odkazom herečka.

Podľa nej nie je v súčasnom svete filmu stále jednoduché presadiť sa, ak ste žena a tiež, ak máte inú farbu pleti. „Samozrejme, že nechcem stráviť svoj život tým, že sa každé ráno po zobudení budem zamýšľať nad nemožnosťami môjho života, ale realita je, že som farebná žena v Amerika. To celkom stačí, aby ste sa zobudili a povedali si, do pekla,“ komentovala 36-ročná hviezda.

Hoci momentálne očakáva príchod prvého dieťaťa, na príležitosti sa naozaj nemôže sťažovať. Už teraz je jasné, že sa objaví v pokračovaní filmu Avatar a tiež treťom príbehu o vesmírnej lodi Star Trek v réžii J.J. Abramsa.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kariéra #koniec #Zoe Saldana #rešpekt #Piráti z Karibiku

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...