Ocikaná Megan Fox! Ani som sa neobťažovala osušiť sa, prezradila

Keď sa žena stane matkou, niektoré veci jej skrátka prestanú prekážať. Myslí si to aspoň herečka Megan Fox, ktorá už má doma dve ratolesti.

29.07.2014 00:00
debata
Herečka Megan Fox. Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Megan Fox Herečka Megan Fox.

Počas nedávneho rozhovoru pre webový magazín The Stir sa 28-ročná hviezda rozhovorila o svojich zážitkoch so synmi Noahom a Bodhim. Vraj len nedávno sa jej prihodilo, že ju mladší syn ocikal. Čo spravila?

„Môj manžel sa necítil dobre a tak som sa nejako snažila zvládnuť obe deti. Bodhiho som držala na rukách, zatiaľ čo Noah pobehoval okolo mňa. Bola so mnou moja sestra a zhovárali sme sa, keď sa odrazu Bodhi pocikal. Precikal celú plienku priamo na mňa,“ prezradila herečka.

Herečka Megan Fox predstavila film Teenage...
Herečky Jessica Alba (vľavo) a Rosario Dawson.
+15Herečka Christina Applegate.

„Bola som taká vyčerpaná, že som sa ani neunúvala nájsť servítku a osušiť sa. Akurát som skontrolovala jeho, či nie je mokrý. Nebol a tak som to nechala tak. Moje mokré šaty som nechala len vyschnúť,“ pokračovala Fox. Vraj si povedala, že sa na to môže vykašľať. „Bola som príliš unavená, aby som si ešte čistila vlastné šaty,“ doplnila herečka.

Na nedávnej filmovej konferencii Comic Con sa však už zúčastnila (teda aspoň v to dúfame) v štýlových a suchých šatách David Koma.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #syn #moč #Megan Fox #starostlivosť #plienky #pocikané dieťa

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...