Vo vani plnej peny! Tak zvádza Barbara Haščáková speváka Mira Jaroša

Miro Jaroš predstavil duet s Barbarou Haščákovou. Pozrite si tajomný videoklip Nepozerám.

30.07.2014 14:00
Miro Jaroš a Barbara  Haščáková Foto:
Miro Jaroš s Barbarou Haščákovou nakrúcali spoločný videoklip.
debata

Neočakávaná spolupráca Mira Jaroša s Barbarou Haščákovou prebehla v absolútnom utajení. Videoklip k duetu Nepozerám nakrúcala dvojica v luxusnom prezidentskom apartmáne známeho hotela na nábreží. V tajomnom videu plnom napätia sa objavili aj zmyselné zábery z vane, v ktorej však krásna speváčka neukázala viac, ako by bolo slušné.

Speváčku Barbaru Haščákovú Jaroš pôvodne oslovil na nahranie niekoľkých vokálov. „Pesnička sa jej páčila, navrhla mi, aby sme ju spravili ako duet, čomu som sa potešil a išli sme do toho,“ prezradil spevák a autor skladby, ktorá sa nahrávala na dvoch kontinentoch. „Barbara nahrala svoje spevy vo svojom štúdiu na Floride, ja v Prešove, kde sme skladbu dokončili a zmixovali,“ doplnil.

Nepozerám

Príbeh skladby Nepozerám hovorí o mužovi, ktorý chodí sledovať ženu svojich snov. Tá o tom vie a obaja si napätie medzi sebou užívajú. Barbara pricestovala na Slovensko kvôli nakrúcaniu spomínaného videoklipu. „Spolupráca bola veľmi profesionálna, Barbara má okolo seba určitú auru, hviezdnosť, ktorá sa nedá naučiť, o ktorú sa nedá prísť. Vzbudzuje v ľuďoch emócie, prirodzený záujem, ktorý je niekedy až nepríjemný, no svojim spôsobom je fascinujúci,“ prezradil spevák, ktorý si spoluprácou so speváčkou splnil detský sen.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #videoklip #Miro Jaroš #Barbara Haščáková #Nepozerám

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...