Hrdina Strážcov galaxie v posteli s Kapitánom Amerika? Bolo by to sexi!

Nie je žiadnou zvláštnosťou, ak okolo populárnych projektov vznikajú rozličné paródie. Najmä svet komiksových hrdinov sa často z akcie v drsných súbojoch presúva do erotickej, či niekedy priam pornografickej sféry.

07.08.2014 08:00
Chris Pratt Foto:
Herec Chris Pratt.
debata (1)

V tej prvej už majú svoje miesto aj Strážcovia galaxie – úspešná snímka, ktorá minulý týždeň debutovala v amerických kinách s rekordným historickým výsledkom. Jedného z hrdinov v podaní Chrisa Pratta stvárnil neznámy autor v erotickej komiksovej fikcii, v ktorej mu robia spoločnosť ďalší hrdinovia komiksov Marvel Studios. Pratt sa tak ocitol v spoločnosti hrdinov ako Iron Man či Kapitán Amerika – samozrejme v animovanej podobe s tvárami hercov Roberta Downeyho Jr. a Chrisa Evansa.

Herečka Zoe Saldana sa na londýnskej premiére...
Hlavnú rolu vo filme Strážcovia galaxie...
+3Herec Chris Hemsworth a jeho manželka Elsa Pataky.

Samotného herca to celkom potešila. „Akože ja, Chris Evans a Robert Downey Jr. v trojke? Musím povedať, že súhlasím,“ vyhlásil pre Buzzfeed.com. S úsmevom dodal, že skončiť na rande s Chrisom Evansom alias Kapitánom Amerika by rozhodne mohlo byť vzrušujúce.

Vzrušujúce sú však určite aj spomenuté výsledky návštevnosti v severoamerických kinách. So ziskom 94 miliónov dolárov sa totiž snímka Strážcovia galaxie stala finančne najúspešnejšou augustovou premiérou v histórii rebríčka. V rámci tohto roka je zároveň tretím najúspešnejším filmom v rámci zárobkov počas úvodného víkendu. Strážcov predbehol len Kapitán Amerika: Návrat prvého Avengera, ktorý šiel do kín v apríli a za prvý víkend zarobil 95 milionov dolárov a Transformers: Zánik, který v júni hneď po premiére utŕžil 100 milionov.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #komiks #fanúšikovia #Chris Evans #erotika #Chris Pratt #Strážcovia galaxie #fikcia

+ Zabudnite na stres a strach, pokúste sa to prekonať.
Budete robiť podvody, nečudujte sa keď to niekto urobí...

+ Nenechajte, aby nad vami hnev a zlá nálada zvíťazili.
Vyjadrujte sa tak, aby vás všetci pochopili....