Cliff Richard zrušil koncert v katedrále. Reči o zneužívaní pokračujú...

Britský spevák Cliff Richard zrušil plánované vystúpenie v katedrále v meste Canterbury.

20.08.2014 13:54
Cliff Richard Foto: ,
Britský spevák Cliff Richard na archívnej snímke.
debata

Stalo sa tak po tom, čo polícia vo štvrtok 14. augusta prehľadala jeho byt na základe vyšetrovania údajného sexuálneho zneužitia, ktorého sa mal 73-ročný interpret dopustiť v minulosti. Ako uviedla polícia, obvinenia sa týkali chlapca, ktorý mal v čase incidentu menej ako 16 rokov.

„Sir Cliff Richard mal vystúpiť na charitatívnej akcii v katedrále v Canterbury. Keďže nechcel, aby sa podujatie nieslo v tieni nepravdivých obvinení, rozhodol sa vystúpenie zrušiť,“ informoval médiá spevákov hovorca. „Je mu ľúto, ak tým spôsobil akékoľvek sklamanie či ťažkosti,“ dodal.

V čase policajnej prehliadky bytu sa spevák nachádzal v Portugalsku. „Celé mesiace viem o obvineniach, ktoré o mne kolujú na internete. Tieto obvinenia sú absolútne nepravdivé. Až doteraz som odmietal na ne reagovať, pretože to by len prilialo olej do ohňa,“ vyhlásil Richard po tom, čo médiá informovali o policajnom zásahu v jeho byte.

„Budem spolupracovať s políciou, ak ma o to požiadajú. Okrem odmietnutia sa k obvineniam nebudem viac vyjadrovať, až kým sa neskončí vyšetrovanie,“ uviedol taktiež.

debata chyba
Viac na túto tému: #koncert #zrušenie #Cliff Richard #katedrála #Canterbury

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...