Brad Pitt vraj už Angelinu nemiluje, zostáva len kvôli deťom

Brad Pitt už dávno nemiluje Angelinu Jolieovú, ale zostáva s ňou kvôli deťom. Tvrdí to aspoň špiritista Ron Bard, ktorý je vraj Pittovým priateľom a konzultantom.

22.08.2014 00:00
Angelina Jolie a Brad Pitt Foto: ,
Herecký pár Angelina Jolie a Brad Pitt na premiére snímky Normal Heart.
debata (1)

Päťdesiatštyriročný Bard, ktorého cituje britský Daily Mail, tvrdí, že v dnešnom období už láska nie je to, čo by spájalo najslávnejší hollywoodsky pár. „Otázka však nestojí tak, či je, alebo nie je Brad zamilovaný do Angeliny. Je to muž, ktorý spravil záväzok v podobe šiestich detí a svoje záväzky voči deťom dodrží,“ tvrdí špiritista, s ktorým Pitta vraj v roku 2004 zoznámila jeho ex-manželka – hollywoodska herečka Jennifer Aniston.

Bard tvrdí, že už začiatkom roku 2005 pri jednej z konzultácií predpovedal hercovi, že stretne ženu, ktorá by mohla od základu zmeniť jeho život. Práve v tom roku nakrúcal Pitt film Pán a pani Smithovci s herečkou Angelinou Jolie. Zostali spolu a nasledoval rozvod s Anistonovou.

Podľa špiritistu si je vraj dnes Angelina Jolie istá svojou pozíciou a dobre vie, že si herca pripútala na dobro. „Vlastne ho v tom celom tak trochu uväznila. Opustiť takú populárnu a obľúbenú ženu ako bola Jennifer Aniston vyvolalo vo svete veľa negatívnych reackií, viete si predstaviť, čo by nasledovalo, keby sa rozhodol odísť od šiestich detí,“ opýtal sa podľa britského denníka Bard. A pokračoval, že vidí, že dvojica sa napriek tomuto stavu už čoskoro zosobáši. Podľa neho do pár mesiacov a s veľkou pravdepodobnos­ťou tajne.

Hoci niektorí ľudia vraj už vinili Barda z toho, že hercovi poradil, aby dal exmanželke zbohom a že je zodpovedný za jeho rozhodnutie ukončiť manželstvo, vraj to nie je pravda. Hoci v tomto období života sa herec veľa s Bardom radil o svojich životných krokoch, rozvod bol vraj jeho vlastné rozhodnutie.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #deti #láska #rozchod #Angelina Jolie #Brad Pitt #špiritista #záväzok #Ron Bard

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...