Model stiahol žalobu na filmára Singera. Vymyslel si celé zneužívanie?

Súd na Havaji v stredu vyhovel žiadosti modela a herca Michaela Egana o stiahnutie žaloby na amerického filmára Bryana Singera, ktorého obvinil zo sexuálneho zneužívania.

29.08.2014 17:00
Bryan Singer Foto: ,
Americký filmový režisér Bryan Singer.
debata

Sudkyňa Susan Oki Mollway však zamietla žalobu bez predsudku, čo znamená, že Egan má možnosť podať ju v budúcnosti znova. Singer naopak žiadal zamietnutie s rozhodnutím o merite veci, aby tak Eganovi znemožnil jej opätovné podanie, a tiež chcel, aby všetky výdavky spojené s procesom uhradil Egan. To však Mollway zamietla.

Egan zažaloval Singera v apríli, pričom tvrdil, že filmár ho prvý raz sexuálne zneužil koncom 90. rokov na párty pri bazéne v Kalifornii, keď mal iba 15 rokov. Neskôr sa tak malo diať aj na Havaji. V žalobe uviedol aj to, že filmár mu dával alkohol a drogy, vrátane kokaínu. Zneužívanie mal vraj iniciovať zakladateľ spoločnosti Digital Entertainment Network Marc Collins-Rector.

Singer obvinenia označil za vymyslené, pričom súdu predložil dôkazy, že on ani Egan neboli v inkriminovanom čase na Havaji. V júni potom Egan zažaloval zo sexuálneho zneužívania aj ďalšie štyri nemenované osoby, túto žalobu však taktiež stiahol.

debata chyba
Viac na túto tému: #súd #zneužívanie #žaloba #Bryan Singer #Michael Egan #stiahnutie žaloby

+ Zdieľanie času s blízkymi posilní vaše šťastie a pohodu.
Dôkladný výskum pred investíciou sa vyplatí...

+ Ak potrebujete odbornú pomoc, obráťte sa na odborníka.
Plňte si svoje sny nech to stojí čo to stojí, peniaze...