Angelina Jolie a Brad Pitt sa vzali! Tajne už pred pár dňami

Jeden z najsledovanejších párov svetového šoubiznisu - herečka Angelina Jolie a herec Brad Pitt si konečne povedali áno. Ich svadbu potvrdil aj hovorca páru.

28.08.2014 15:33
Herecký pár Brad Pitt a Angelina Jolie pózujú... Foto: ,
Herecký pár Brad Pitt a Angelina Jolie pózujú fotografom v Londýne.
debata

Prvú informáciu o tom, že hollywoodska dvojica konečne vstúpila do stavu manželského priniesla na Twitteri agentúra Associated Press s odvolaním sa na hovorcu hercov. „Angelina Jolie a Brad Pitt sa vzali v sobotu 23. augusta vo Francúzsku, uviedol hovorca páru,“ znel tweet, ktorý zverejnila tlačová agentúra.

Na svadbe podľa správ nechýbalo ani šesť detí, ktoré 39-ročná herečka a 50-ročný herec spolu vychovávajú. Tri z nich sú biologické a ďalšie tri si adoptovali. Dcérka Shiloh a syn Knox údajne držali na tajnom ceremoniáli, na ktorom sa zúčastnili len najbližší priatelia, prstienky. Najstarší synovia Maddox a Pax priviedli Jolieovú k oltáru, dcéry Zahara a Vivienne rozhadzovali lupene kvetov.

Rok 2007: Herec Brad Pitt a jeho partnerka...
Rok 2008: Herecký pár Angelina Jolie, left a...
+11Rok 2009: Herecký pár Angelina Jolie a Brad...

Podľa správ šoubiznisového portálu a televízie E! sa svadba konala na zámku Château Miraval, ktorý hviezdy dôverne poznajú. Žili v ňom totiž niekoľko mesiacov pred pár rokmi, keď sa rozhodli kúpiť si usadlosť v Európe.

Tridsaťdeväťročná Angelina Jolie začala s herectvom už ako dieťa. Dcéra herca Jona Voighta v roku 2000 získala Oscara v kategórii Najlepší ženský herecký výkon vo vedľajšej úlohe za stvárnenie pacientky na psychiatrii v životopisnej dráme Narušenie. Známa je aj z filmov 60 sekúnd, Lara Croft – Tomb Raider, Wanted či Salt a naposledy ju v kinách mohli diváci vidieť v rozprávke Vládkyňa zla. V súčasnosti dokončuje svoj tretí režisérsky počin s názvom Unbroken, ktorý by mali slovenské kiná uviesť začiatkom budúceho roka.

Päťdesiatročný Brad Pitt patrí k najúspešnejším a najuznávanejším hollywoodskym hercom. Účinkoval v snímkach ako Legenda o vášni, Interview s upírom, Sedem, Mexičan, či Podivuhodný prípad Benjamina Buttona a Moneyball, za ktoré ho nominovali na Oscara. Za posledný menovaný bol na cenu americkej Akadémie filmových umení a vied nominovaný aj ako producent v kategórii Najlepší film. Sošku však získal až v marci tohto roku za produkciu filmu 12 rokov otrokom (2013). Najbližšie by sa mal na filmových plátnach predstaviť vo vojnovej dráme Fury, ktorej americká premiéra je ohlásená na október.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Angelina Jolie #Brad Pitt #pár #Ange

+ Hydratácia je kľúčom k dobrému zdraviu a pohode.
Zlepšovanie zručností otvára dvere k finančnej nezávislosti....

+ Pravidelné cvičenie a vyvážená strava zlepšia vaše zdravie.
Pomôžte komu sa dá, možno aj vy raz budete...