Pre divadlo všetko! Z Mariána Miezgu bude zanedbaný vlasáč

Herec Marián Miezga sa pripravuje na premiéru predstavenia Majster a Margaréta v réžii Karola Spišáka, kde stvárni jednu z troch hlavných postáv.

30.08.2014 13:40
Marián Miezga (vľavo) a Martin Mňahončák Foto: ,
Herci Marián Miezga (vľavo) a Martin Mňahončák počas predstavenia nového rodinného seriálu RTVS Superhrdinovia.
debata

„Bude sa hrať pod šapitó v prírode, kde sa nepozeráte na javisko, ale ste obklopený prírodou a je to tam také drsné a krásne,“ priblížil herec nezvyčajné spracovanie, ktoré vzniká v Teatre Tatro. „Ani som si nevedel predstaviť, že sa toto dielo dá preniesť na divadelné dosky a dá sa to, takže sa veľmi teším,“ dodal.

Kvôli premiére naplánovanej na začiatok septembra si navyše necháva narásť dlhé vlasy. „Hrám postavu, ktorá musí byť mierne zanedbaná, tak na tom teraz intenzívne pracujem,“ vysvetlil Miezga, známy najmä z televízneho seriálu Panelák (2008) alebo zábavnej relácie Partička.

Dovolenku si herec pravidelne užíva na Malorke. Leňošenie na pláži ho však podľa jeho slov zvykne baviť len chvíľu. „Mám strašne rád more, no som ten typ bádateľa, ktorý vždy musí preskúmať celý dovolenkový areál. Keď zistím, aké možnosti tam pre mňa a pre moje deti sú, potom z toho čerpám,“ prezradil.

debata chyba
Viac na túto tému: #vlasy #divadelné predstavenie #Marián Miezga

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...