Päť rokov randila s Jimom Carreym, vydala sa za iného

Americká modelka, herečka a spisovateľka Jenny McCarthy sa vydala za herca a speváka Donnieho Wahlberga.

01.09.2014 18:00
Jenny McCarthy a jej snúbenec Donnie Wahlberg Foto: ,
Jenny McCarthy a Donnie Wahlberg.
debata

Svadba sa konala v nedeľu 31. augusta v St. Charles v Illinois. Obrad trval približne 20 minút a zúčastnili sa na ňom rodinní príslušníci a priatelia. Medzi hosťami bola aj Sherri Shepherd či traja členovia formácie New Kids on the Block, v ktorej Wahlberg pôsobí, Jordan Knight, Danny Wood a Jonathan Knight. Na slávnosti však chýbal ženíchov brat, herec Mark Wahlberg, ktorý poslal prostredníctvom sociálnej siete Facebook video s blahoželaním.

McCarthy a Wahlberg spolu začali randiť v júli 2013. O zásnubách informovali tento rok v apríli. McCarthy už bola raz vydatá, rovnako bol raz ženatý aj Wahlberg. Jeho prvou manželkou bola v rokoch 1999 až 2008 Kim Fey, s ktorou má dvoch synov. McCarthy má zas syna Evana z manželstva s filmárom Johnom Mallorym Asherom, za ktorého bola vydatá v rokoch 1999 až 2005. Po rozvode chodila päť rokov s hercom Jimom Carreym.

Štyridsaťjedenročná Jenny McCarthy v roku 1993 pózovala pre americký mesačník Playboy a neskôr sa stala Playmate roka. Blondína následne odštartovala televíznu a filmovú kariéru, zahrala si v takmer 50 snímkach, seriáloch a televíznych reláciách. Objavila sa napríklad v horore Vreskot 3 (2000), komédii Scary Movie 3 (2003), v rokoch 2007 až 2011 sa predstavila v ôsmich epizódach seriálu Dva a pol chlapa (2003) a v roku 2006 v jednej časti sitkomu Volajú ma Earl (2005 – 2009).

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Jenny McCarthy #Donnie Wahlberg

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...