Nevesta Angelina Jolie! Takto vyzerala v deň svadby

39-ročná herečka bola okúzľujúca nevesta, nechýbal ani dlhý závoj.

02.09.2014 12:00
debata

Hviezdy pár si povedal „áno“ 23. augusta v Château Miraval vo Francúzsku. Hoci o svadbe prominentného páru sa špekulovalo už niekoľko rokov, svoje plány uskutočnili až toto leto. Herci niekoľkokrát v rozhovoroch povedali, že svadba bude až vtedy, keď si to budú želať ich deti.

Svadba sa napokon uskutočnila, pár si svoj veľký deň užil spolu s ich šiestimi deťmi a hŕstkou prateľov. Nevesta zvolila dlhé saténové šaty s odhaleným dekoltom a naberaným živôtikom, nechýbal závoj. Herečka mala svoje hnedé vlasy vyčesané dohora, jej jedinými šperkami boli náušnice.

Angelina Jolie ako nevesta na titulke magazínu... Foto: magazín People
article-2740266-20FABC8E00000578-342 634x844 Angelina Jolie ako nevesta na titulke magazínu People.

Exkluzívne fotografie sa objavili v magazíne People, na titulke je okrem samotnej Angeliny aj jedna rodinná svadobná fotografia.

Šaty vytvoril Luigi Massi, návrhár ateliéru Versace. Zaujímavosťou je, že na šatách sa podieľali aj deti hereckého páru. Na zadnej strane sú ich kresby, ktoré vyrobili spolu s návrhárom. „Luigi je ako člen rodiny, neviem si predstaviť, že by mi šaty robil niekto iný. Pozná naše deti, stará sa o ne a keď sa spoločne pustili do práce, užili si veľa zábavy,“ povedala Jolie pre magazín People.

Najstarší synovia Maddox a Pax priviedli Jolie k oltáru, dcéry Zahara a Vivienne rozhadzovali lupene kvetov a dcéra Shiloh s bratom Knoxom priniesli obrúčky. Pax tiež upiekol koláč. Na svadbe sa zúčastnilo 20 rodinných príslušníkov a priateľov. Magazín People tiež priniesol informácie, podľa ktorých si Pitt vybral oblek zo svojho šatníka. Kravatu si však požičal od jedného zo synov, pretože si zabudol vziať vlastnú.

„Bolo pre nás dôležité, aby bol ten deň pokojný a plný smiechu. Bol to veľmi špeciálny deň, ktorý sme strávili s deťmi a pre našu rodinu to boli veľmi šťastné chvíle,“ uviedli manželia, ktorých svadobná fotka sa objavila aj na obálke britského týždenníka Hello!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Angelina Jolie #Brad Pitt #nevesta #Château Miraval

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...