Režisér Nikita Slovák: Leto som strávil hrozne

Režisér Nikita Slovák zasvätil leto práci a tento mesiac predstaví tri nové projekty.

03.09.2014 04:00
Misia 03, Magio pláž, cyklisti, celebrity, charita Foto: ,
Režisér Nikita Slovák.
debata

Režisér Nikita Slovák sa v lete venoval prevažne práci. „Leto som strávil hrozne, pretože v lete vždy veľa športujem a teraz som robil od nevidím do nevidím,“ prezradil. Na september totiž podľa vlastných slov pripravuje viacero projektov.

Prvý z nich uzrie svetlo sveta už 4. septembra. „Pôjde o akciu Dotkni sa hviezd pre Slovenský olympijský výbor, kde sa stretnú deti s vrcholovými športovcami,“ predstavil projekt s tým, že deti sú veľmi vďačné publikum a „vedia urobiť úplné šialenstvo“.

O desať dní neskôr ho čaká televízny prenos z modelingovej súťaže Face 2014, kde sa po prvý raz na Slovensku predstaví aj speváčka Nicole McCloud známa z americkej speváckej šou X Factor, ktorá v súčasnosti vystupuje aj pod menom Lillie McCloud. "Nemalo by sa to podobať na bežné odovzdávania cien, bude to niečo celkom iné,“ prezradil Slovák o slávnostnom večere.

Posledným projektom, ktorý režisér aktuálne pripravuje, je Roma Spirit 2014. „Ide o odovzdávanie cien ľuďom, ktorí sa nejakým spôsobom zaslúžili o rozvoj vzťahov s Rómami,“ priblížil. „Teším sa, že si precestujem rómske osady a miesta, kam sa bežný človek len tak nedostane,“ doplnil. Podujatie sa uskutoční 30. novembra v Divadle Nová scéna a moderovať ho bude syn českého moderátora a herca Jana Krausa, spevák a hudobný skladateľ David Kraus, ktorý so svojou kapelou hráva na rómskych festivaloch.

S 11-ročnou dcérou Miou strávil Nikita Slovák v priebehu leta len krátky víkend na chate. „Chcel som ju zaradiť aj do programu Dotkni sa hviezd, no na to je už príliš veľká,“ podotkol. „Ale ľúbime sa, a to je asi podstatné,“ poznamenal napokon režisér známy okrem viacerých divadelných inscenácií a báb­kohier aj ako autor hip-hopových muzikálov Príbeh ulice 1 (2008) a Príbeh ulice 2 (2011).

debata chyba
Viac na túto tému: #leto #režisér #Nikita Slovák

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...