Rakúsky boháč Lugner si vzal mladučkú playmate. Jej šaty - to je des!

Rakúsky stavebný magnát Richard Lugner sa vo veku 81 rokov po piaty raz oženil.

17.09.2014 10:07
debata (9)
Rakúsky miliardár Richard Lugner a jeho... Foto: Profimedia.sk
Richard Lugner a jeho vyvolená - playmate Cathy Schmitz Rakúsky miliardár Richard Lugner a jeho vyvolená - playmate Cathy Schmitz počas svadobného dňa na viedenskom zámku Schönbrunn.

Jeho manželkou sa stala iba 24-ročná bývalá nemecká playmate Cathy Schmitz, ktorá je tiež v brandži známa pod prezývkou Crazy Cathy (Bláznivá Cathy). Modelka sa objavila na titulke známeho pánskeho magazínu v roku 2013 a pracovala ako „zajačik“ v nočnom klube Playboy v Kolíne nad Rýnom.

Svadba dvojice sa konala vo viedenskom zámku Schönbrunn za početnej účasti domácich médií. Lugner dorazil vo svadobnom fraku a s cylindrom, jeho vyvolená sa predviedla vo svadobnej róbe s korzetovým živôtikom vykladaným masívnymi brúsenými kameňmi a fialovou sukňou z tylu. Nechýbal ani dlhočizný závoj. Túto nie práve najvkusnejšiu kreáciu neskôr ešte vymenila za ďalší svadobný model – už celý v bielej farbe.

Podnikateľ a hostiteľ Richard Lugner hostil v... Foto: SITA/AP, Ronald Zak
Kim Kardashian Podnikateľ a hostiteľ Richard Lugner hostil v máji na Opernballe americkú hviezdu Kim Kardashian.

Lugner, ktorého svet vníma aj vďaka pozývaniu medzinárodných celebrít na viedenský Opernball, začal so Schmitzovou chodiť len vo februári tohto roka a v auguste ju požiadal o ruku. „Ak odhliadneme od toho vekového rozdielu, tak vo všetkom nám to klape,“ uviedol stavebný magnát na margo 57-ročného vekového rozdielu v rozhovore na jar tohto roka.

Miliardár má z predchádzajúcich vzťahov už štyri deti a po svadbe so Schmitzovou sa stal aj nevlastným otcom jej dieťaťa.

„Zamilovaná, zasnúbená, vydatá,“ napísala na svojej facebookovej stránke nevesta, pričom k statusu pripojila aj fotografiu svojej ruky so svadobnou obrúčkou. Neskôr svadbu opísala ako „úžasný a nezabudnuteľný zážitok“. Dvojica si ako cieľ svadobnej cesty vybrala grécky Solún.

© Autorské práva vyhradené

9 debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Richard Lugner #playmate #Cathy Schmitz

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...