Pre Ozzyho všetko! Sharon Osbourne si pre manžela rezala zápästie

Manželka britského hudobníka Ozzyho Osbourna Sharon si v minulosti dobrovoľne porezala zápästie, aby tak rockerovi dokázala svoju lásku.

19.09.2014 13:36
Sharon Osbourne Foto: ,
Televízna osobnosť Sharon Osbourne.
debata

Šesťdesiatjeden­ročná rodáčka z Londýna to prezradila v šou The Talk, v ktorej rozoberali tajomstvá. „Mala som vtedy 27, v tom čase sme s Ozzym spolu ešte len randili, a jeden večer sme veľa pili. Oslavovali sme a približne o štvrtej ráno mi hovorí ‚Ako veľmi ma naozaj miluješ?‘ a ja som povedala ‚Spravila by som pre teba čokoľvek, zbožňujem ťa… Dala by som za teba život. Ukážem ti ako veľmi ťa milujem, zomrela by som pre teba.‘ A tak som sa vybrala k stolíku, kde bol steakový nôž. Vzala som ho a povedala som mu ‚Takto veľmi ťa milujem.‘ a viackrát som si zarezala do zápästia,“ prezradila.

Sharon si vtedy spôsobila také hlboké rezné rany, že jej museli privolať sanitku. Záchranári si mysleli, že chcela spáchať samovraždu a nepomohli ani argumenty, že bola opitá a príliš dramatická.

Skončila tak nedobrovoľne v nemocnici a za svoju nerozvážnosť sa dodnes tak hanbí, že o tom nikdy nepovedala ani svojim deťom. Každému, kto sa jej neskôr pýtal, ako prišla k jazvám, podľa vlastných slov hovorila, že ju napadol pes.

debata chyba
Viac na túto tému: #krv #nôž #Sharon Osbourne #zápästie

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...