Ako živé figuríny vo výklade: The Pastels tancovali na želanie

Tanečníkov z formácie The Pastels preslávilo najmä účinkovanie v súťažnej šou Česko Slovensko má talent.

21.09.2014 18:45
The Pastels Foto:
Tanečníci z The Pastels ako živé figuríny vo výklade.
debata

Aj vďaka nemu sa neskôr objavilo v mnohých klipoch, či dokonca reklamách. Najnovšie si však vyskúšali funkciu celkom netradičnú – stali sa z nich živé figuríny vo výklade. V známom bratislavskom obchodnom centre sa sympatickí chalani ocitli vo výklade športovej značky – samozrejme, odetí do najnovšej kolekcie.

Tanečníkov z The Pastels si mohli návštevníci... Foto: Adidas
Tanečníkov z The Pastels Tanečníkov z The Pastels si mohli návštevníci bratislavského obchodného centra roztancovať stlačením gombíka.

Najväčšia zábava pre divákov a okolodúcich však nastala, keď mohli stlačiť gombík na zariadení a roztancovali tak figuríny vo výklade. „Bolo to skvelé. Veľmi sa mi páčil nápad odprezentovania novej kolekcie prostredníctvom živých figurín. Bolo to niečo, čo sme ešte nerobili, naozaj originálne. Vždy sme veľmi radi, keď máme počas našej show fanúšikov veľmi blízko, doslova až na parkete,“ uviedol Miňo Kereš, známy choreograf a tiež manažér The Pastels.

Na záver, samozrejme, nechýbala ani tanečná šou priamo v obchodnom centre. Tú si mohlo vychutnať ešte viac divákov, ktorí odmenili chalanov veľkým potleskom.

debata chyba
Viac na túto tému: #tanec #The Pastels #výklad #figuríny

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...