Nahé fotky a prasačinky pre Deppa! Jeho milenka je ďalšia obeť hackerov

Plejáda hviezd, ktoré sa v súkromí neváhajú vyzliecť donaha a šteklivé zábery zvečniť na svoje mobily či počítače, sa stále rozširuje.

23.09.2014 11:31
Amber Heard a Johnny Depp Foto: ,
Herecký pár Amber Heard a Johnny Depp spoločne na vyhlásení cien Texas Film Awards.
debata

Po uplynulom víkende je jasné, že do zoznamu pribudli mená ako Lake Bell, Kim Kardashian, Kate Bosworth či Amber Heard. Posledná menovaná, herečka, ktorá je priateľkou Johnnyho Deppa, dokonca na jednom zábere mala pripísaný text venovaný jej milencovi. „Pekné popoludnie, ty môj hlupáčik. Táto blonďatá texaská mrška ťa zje zaživa. Chcem ťa, potrebujem ťa. Daj mi, čo je moje,“ odkázala údajne Heard na jednom zo záberov, ktorý mala poslať priamo ex-manželovi speváčky a herečky Vanessy Paradis.

Niektoré hviezdy už pre zverejnené zábery kontaktovali právnikov. Patrí k nim aj Gabrielle Union – herečka, ktorá sa len pred pár týždňami vydala za športovca Dwayna Wadea. „Tie zábery boli určené môjmu partnerovi a ich zverejnenie považujem za nehorázny útok na súkromie,“ vyjadrila sa oficiálne Union. Oznámila, že podnikne patričné právne kroky.

Americký Federálny úrad pre vyšetrovanie (FBI) po víkende prisľúbil, že rozšíri pátranie v prípade rozsiahleho hackerského útoku, ktorého výsledkom sú práve fotografie množstva nahých celebrít.

Vyšetrovanie FBI odštartovalo už začiatkom septembra, keď unikla prvá dávka snímok, na ktorých bola napríklad hviezda seriálu Hunger Games Jennifer Lawrence. V sobotu americké médiá oznámili, že sa na sociálnych sieťach objavila ďalšia séria fotografií, na ktorých je okrem iného tiež herečka Vanessa Hudgens či už spomenutá Amber Heard.

„Vyšetrovanie FBI v prípadu nezákonného vniknutia a krádeže dát z počítačov pokračuje,“ povedala hovorkyňa úradu Laura Aimiller. „Apelujeme na všetky prípadné obete, aby kontaktovali vyšetrovacie úrady.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vyšetrovanie #FBI #Amber Heard #hacker #Kim Kardashian #nahé fotky #únik

+ Ak potrebujete odbornú pomoc, obráťte sa na odborníka.
Plňte si svoje sny nech to stojí čo to stojí, peniaze...

+ Zabudnite na stres a strach, pokúste sa to prekonať.
Budete robiť podvody, nečudujte sa keď to niekto urobí...