Chcete môjho svalnatého Joea? Voňajte ako ja, vyhlásila Vergara

Podnikateľské aktivity televíznej hviezdy Sofie Vergary sa rozširujú každým rokom. Najnovšie k nim pribudla aj vlastná voňavka.

24.09.2014 00:00
debata
Herec Joe Manganiello a jeho priateľka -... Foto: SITA/AP, John Shearer
Joe Manganiello a jeho priateľka - kolumbijská herečka Sofia Vergara Herec Joe Manganiello a jeho priateľka - kolumbijská herečka Sofia Vergara na akcii značky Puma.

Parfum, ktorý nesie meno 42-ročnej kolumbijskej rodáčky, predstavila autorka osobne v rannej šou Good Morning, America. A prezradila tajomstvo zo súkromia.

Keď sa jej totiž moderátorka spýtala, čo si o vôni myslí herečkin súčasný partner – herec Joe Manganiello, Vergara jej so smiechom odpovedala: „Privoňal si ku mne a nemohol si pomôcť. Neodolal.“

„Vidíte, ako málo stačí, ak chcete získať Joea,“ doplnila tiež pre divákov, a najmä diváčky. Urastený svalovec randí s hrdinkou seriálu Moderná rodina len niekoľko mesiacov, už teraz ich však vníma americká verejnosť ako ukážkový pár. Vergara sa pritom dala s Manganiellom dokopy len pár týždňov po ohlásení rozchodu so svojím snúbencom a dlhoročným partnerom Nickom Loebom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #parfum #Sofia Vergara #Joe Manganiello

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...