Catherine Zeta-Jones oslávila 45! Pozrite sa, ako s ňou išiel čas

Filmový svet sa tento týždeň sústredil na oslavu životného jubilea amerického herca Michaela Douglasa. Ale nie je jediný, kto vo štvrtok 25. septembra dovŕšil okrúhle narodeniny.

26.09.2014 11:10
debata
Rok 1997: Herečka Catherine Zeta-Jones na... Foto: SHUTTERSTOCK
Rok 1997: Herečka Catherine Zeta-Jones Rok 1997: Herečka Catherine Zeta-Jones na premiére snímky Starship Troopers.

Azda najväčším paradoxom je, že ďalšie výročia zostalo „v rodine“ – v rovnaký deň totiž narodeniny slávi aj jeho manželka Catherine Zeta-Jones. Od štvrtka sa k jej menu už bude pridávať číslovka 45.

Waleska rodáčka, ktorá má doma Oscara za výkon vo filme Chicago, začínala kariéru na doskách, ktoré znamenajú svet, ešte ako tínedžer. Do sveta filmu vstúpila televíznymi projektami a takmer desaťročia sa objavovala najmä na obrazovkách v britských a európskych domácnostiach. V jednom z televíznych projektov, minisérii Titanic, si ju všimol režisér a producent Steven Spielberg a odporučil ju na rolu v snímke Zorro v roku 1998. Výsledkom bola nielen rola, ale aj obrovská popularita, ktorá s ňou prišla. Brunetka pokračovala a šla z filmu do filmu. Medzi nimi to bola napríklad Pasca, Zlatíčka pre každého, Traffic – nadvláda gangov či napríklad Dannyho dvanástka.

Rok 1997: Herečka Catherine Zeta-Jones na...
Rok 1999: Herečka Catherine Zeta-Jones na...
+15Rok 1999: Herečka Catherine Zeta-Jones na...

V rovnakom roku, ako prišiel do kín Zorra, sa Zeta-Jones zoznámila aj s manželom Michaelom Douglasom. Stalo sa tak na filmovom festivale vo francúzskom Deauville, pričom vraj herec vyhlásil, že „s touto ženou chce prežiť zvyšok života“. V novembri 2000 – po tom, ako bol ukončený rozvod Douglasa s prvou partnerkou Diandrou, povedali si milenci spoločné áno pred oltárom.

Z manželstva hollywoodskeho páru vzišli dve – syn Dylan Michael a dcéra Carys Zeta. Hoci dvojica prekonávala pred rokom krízu a dokonca sa odlúčili a odsťahovali od seba, momentálne sú vraj znovu spolu.

Rok 2014: Catherine Zeta-Jones a jej manžel... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Rok 2014: Catherine Zeta-Jones Rok 2014: Catherine Zeta-Jones a jej manžel Michael Douglas na vyhlásení cien.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #kariéra #narodeniny #jubileum #Catherine Zeta-Jones

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....