Brad Pitt sa rozhovoril o svadbe, už šliape na brzdy

50-ročný herec si chce užívať život so svojimi deťmi, sú jeho prioritou.

30.09.2014 09:00
Angelina Jolie Foto: ,
Herečka Angelina Jolie s Bradom Pittom.
debata

S Jennifer Aniston bol Brad Pitt ženatý v rokoch 2000 až 2005. S Angelinou Jolie sa zasnúbil v roku 2012 a koncom augusta 2014 sa zosobášili.

Hviezdny pár donekonečna pre médiá opakoval, že svadbou sa v ich vzťahu nič nezmení. A že poriadnu svadbu si vystroja vlastne len kvôli deťom, ktoré si ju doslova „vydupali“.

V novom vydaní magazínu GQ Brad Pit na tému svadby povedal: „Určite by som nepovedal, že sa jedná len o ten akt svadby. Určite je v nej aj hlbší zmysel,“ povedal herec.

50-ročný Pitt si svoj rodinný život užíva, dokonca až natoľko, že by neváhal obetovať aj kariéru. „Čoraz častejšie šliapem, čo sa kariéry týka, na brzdy a dávam prednosť iným veciam. Pravdu povediac, chcem tráviť viac času s mojimi deťmi, aspoň dovtedy, kým vyrastú a vydajú sa vlastnými cestami.“

Keďže Pitt si spolu s manželkou naozaj veľmi stráži súkromie, na niektorej zo sociálnych sietí ho fanúšikovia nenájdu. „Majú aj svoje výhody. Prinajmenšom sa ich prostredníctvom dajú vysvetliť rôzne nedorozumenia. Ak by prišli sociálne siete skôr, ako mladší by som ich určite využíval. Ale teraz sa nechcem niečím takým zaoberať.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #manželstvo #Angelina Jolie #Brad Pitt

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...