Dokonalá vo všetkom? Nie! Aj Gwyneth Paltrow je v koncoch

Herečka priznáva, že nájsť rovnováhu momentálne nedokáže.

30.09.2014 11:00
Gwyneth Paltrow Foto: ,
Americká herečka Gwyneth Paltrow v šatách z dielne Prada.
debata

Keď manželia Gwyneth Paltrow a Chris Martin ohlásili odlúčenie, obaja pôsobili takmer harmonicky. Najmä herečka, ktorá sa pýšila svojím pokojom a rozvahou. Navonok nikdy neukazovala svoje slabosti či smútky. V rozhovore pre časopis Viva však priznala aspoň malé nedokonalosti.

Celkom prekvapivo v rozhovore pre magazín Viva priznala, že jej život plynie všelijako, len nie dokonale. Matka dvoch detí, Apple (8) a Mosesa (10) považuje momentálne za veľmi zložité zladiť starostlivosť o deti s kariérou.

„Robí mi problém nájsť tú správnu rovnováhu. Všetci hovoria, že sa to musí. Ale ľahšie sa to povie, ako urobí,“ povedala v rozhovore.

Nad svojím manželom ešte stále chce mať akú-takú kontrolu. „Dohodli sa na pláne, podľa ktorého bude Chris deliť svoj čas medzi deti a jeho priateľku, herečku Jennifer Lawrence. Ako písal server E!online, oscarová herečka zostala zaskočená, že Chris Martin chcel deti predstaviť svojim deťom. "Chris jej svoj zámer oznámil, ale tak skoro sa jeho plán neuskutoční. Najskôr musí zistiť, či vzťah s Jennifer naozaj vydrží, až potom mu Gwyneth dovolí urobiť tento veľký krok.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #rozchod #Gwyneth Paltrow #Chris Martin

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...