Ben Affleck: V kine uvidíte môj penis. Choďte na 3D, bude to lepšie!

Aj do slovenských kín vstupuje nový film Davida Finchera pod názvom Zmiznuté dievča. Hlavnú mužskú úlohu v ňom stvárnil Ben Affleck.

02.10.2014 00:00
Ben Affleck Herec Ben Affleck. Foto: ,
Herec Ben Affleck.
debata (1)

Štyridsaťdvaročný herec, ktorý má doma Oscara ako producent za film Argo, stvárnil v snímke na motíve knižnej predlohy Gillian Flynnovej muža, ktorý sa stane podozrivým z vraždy svojej dokonalej manželky v podaní Rosamunde Pikeovej.

Okrem napínavého príbehu, ktorý uchvátil tisíce čitateľov po celom svete, sa však v prípade filmu môžu diváci tešiť aj na čosi celkom špeciálne – konkrétne celkom nahého Afflecka.

Ako herec prezradil v rozhovore pre MTV, o scéne mu režisér Fincher hovoril od začiatku. Affleck bol na ňu pripravený. „Viete, chceli sme, aby to bolo ako v Európe. Tam im je úplne jedno, či je niekto vo filme nahý a hrajú skutočných ľudí,“ uviedol Affleck. „Skrátka musíte vidieť nahotu aj dolu pod pupkom,“ doplnil s úsmevom herec a pridal ešte celkom jasne. „Áno, je tam penis. Bude to IMAX penis. Musíte zaplatiť pätnásť dolárov, aby ste ho videli aj v 3D. A poviem vám, že v 3D je lepší,“ zavtipkoval si. Jeho manželka Jennifer Garner pritom neskôr prezradila, že mali doma k tomu poradu a hovoril jej o nahej scéne ako prvej. Ona ju schválila.

Vzhľadom na fakt, že v knihe sa o hrdinovi Nickovi hovorí niekoľkokrát ako o skutočne obdarenom mužovi, uvidíme, ako si filmári poradili s týmto faktom. Stratené dievča sa začína premietať v slovenských kinách vo štvrtok.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #penis #3D #Ben Affleck #Stratené dievča #nahá scéna

+ Budete sa cítiť výborne, najlepšie na prechádzke so svojím psíkom.
Nestrácajte nádej, pokračujte ďalej v sne o...

+ Vyvážená strava a pohyb sú základmi vášho dobrého zdravia.
Ukážte čo dokážete, neskrývajte si nápady len pre...