Tori Spelling skončila v nemocnici. Záchvaty kašľa jej bránili dýchať

Americkú herečku Tori Spelling museli v sobotu 18. októbra previezť do losangeleskej nemocnice Cedars-Sinai.

21.10.2014 11:39
Tori Spelling a Dean McDermott Foto: ,
Manželský pár Tori Spelling a Dean McDermott na archívnej snímke.
debata

Ako pre magazín Us Weekly povedal nemenovaný zdroj, hospitalizovať ju museli pre problémy s dýchaním, horúčku a záchvaty kašľa.

Portál TMZ informoval, že k herečke po príchode do Cedars-Sinai pristupovali, akoby mala ebolu. Zdravotnícky personál ju umiestnil do karantény a chránil sa pred možnou nákazou viacerými preventívnymi opatreniami. TMZ však zároveň zdôraznil, že Spelling nemá ebolu, prejavovali sa u nej iba niektoré jej príznaky, medzi ktoré patrí napríklad vysoká teplota.

Predstaviteľke Donny Martin zo seriálu Beverly Hills 90210 (1990 – 2000) už diagnostikovali zápal priedušiek a lekári majú podozrenie aj na zápal pľúc. Štyridsaťjedenročná rodáčka z Los Angeles sa stále nachádza v spomínanom zdravotníckom zariadení, kde by mala pobudnúť ešte niekoľko dní.

Spelling skončila v nemocnici v Los Angeles aj v apríli tohto roka. Hospitalizovali ju pre silné migrény a stres z pracovného vyťaženia. Na oddelení s ňou rovnako ako teraz trávil veľa času jej manžel Dean McDermott, ktorý ju vlani v decembri podviedol a následne nastúpil na liečenie.

debata chyba
Viac na túto tému: #nemocnica #záchvat #kašeľ #Tori Spelling

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...