Tatum v osemnástke ako striptér! Toto video malo zostať tajomstvom

To, že herec Channing Tatum sa v mladosti živil ako striptér, nie je žiadne tajomstvo. Až teraz sa však objavilo video, ktoré ho zachytáva aj v skutočnej akcii.

21.10.2014 10:33
Herec Channing Tatum. Foto: ,
Herec Channing Tatum.
debata

Na nahrávke, ktorú exkluzívne získal magazín US Weekly, je vtedy 18-ročný Tatum pri tanečnom vystúpení v nočnom klube na Floride. Ako tanečník s pseudonymom Chan Crawford predvádza najprv klasické tanečné pohyby, aby k nim potom pridal sexi vrtenie a pózy a postupne sa vyzliekal.

Vyšportovaný mladík, z ktorého sa neskôr stal jeden z najlepšie platených hercov Hollywoodu, sa na videu vyzlečie iba do miniatúrnych tanga-slipov. Celú jeho šou sprevádzajú búrlivé ovácie a pokrikovanie žien.

Tatum svoje skúsenosti neskôr zužitkoval pri práci na scenári snímky Magic Mike, ktorej réžie sa ujal známy Steven Soderbergh. Film, ktorý prilákal množstvo divákov vďaka sexi hercom a scénam zo striptérskeho klubu, získal pomerne priaznivé reakcie aj od kritikov. Momentálne už protagonisti pracujú na druhom dieli. Dostal názov Magic Mike XXL a bude opäť zachytávať osud hlavného protagonistu (Tatum) a jeho kolegov z prvého dielu.

debata chyba
Viac na túto tému: #striptíz #Channing Tatum #US Weekly #video #nočný klub

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...